Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Σάρωσε στην Αδριανούπολη ο Σταμάτης Εποιμενίδης – Κατέκτησε και το αργυρό!

Κοινοποίηση

Ακόμα ένα αργυρό μετάλλιο προσθέτει στην πλούσια συλλογή του ο Σταμάτης Εποιμενίδης, που κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα σαρωτικό πέρασμα στους Διεθνείς Αγώνες Masters που πραγματοποιήθηκαν από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου.

Το Σάββατο, ο Ξανθιώτης αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 πρόσθιο, ανεβαίνοντας στην κορυφή του βάθρου, ενώ την Κυριακή συνέχισε την εξαιρετική του πορεία με ένα ακόμα αργυρό μετάλλιο στα 100 πρόσθιο με ατομική επίδοση. Δύο φορές 4ος στο πρόσθιο και 50 ύπτιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, αφού υπήρχαν αθλητές παγκόσμιας και Ολυμπιακής εμβέλειας.

Ο Σταμάτης Εποιμενίδης, ο ακούραστος κολυμβητής που δεν σταματά να κάνει υπερήφανη την Ξάνθη, ετοιμάζεται πλέον για τους επόμενους αγώνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Masters, στη Θεσσαλονίκη στις 24 και 25 Φεβρουαρίου.  

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα