Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στην Ξάνθη ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Ιωάννης Σμυρλής

Κοινοποίηση

Στην Ξάνθη βρέθηκε την Κυριακή (18/02) ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Ιωάννης Σμυρλής καλεσμένος της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα της περιοχής.

Σε μια ζεστή και φιλόξενη εκδήλωση, η ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Ξάνθης προσκάλεσε τους Δημοσίους Υπαλλήλους της ΠΕ Ξάνθης να παρευρεθούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, στο καφέ «ΘΕΑ» στην Πλατεία Αντίκα Ξάνθης.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Ιωάννης Σμυρλής έδωσε το παρών, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, πλειοψηφών του ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ για τον ΝΤ της ΑΔΕΔΥ και εκπρόσωπο της ΔΑΚΕ στην Ξάνθη, Χαράλαμπο Ευστρατίου, ενώ παράλληλα είχε επαφές και συναντήσεις με την ΟΝΝΕΔ Ξάνθης και μέλη της ΝΔ.

«Στην Ξάνθη, για την εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα. Με μεγάλη συγκίνηση, παρέλαβα την τιμητική πλακέτα της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Ξάνθης για την προσφορά του αείμνηστου πατέρα μου Κώστα Σμυρλή.

Από μικρό παιδί, θυμάμαι τις ανιδιοτελείς μάχες που με αξιοπρέπεια, εργατικότητα και σεβασμό έδωσε και συνεχίζει να δίνει η ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα. Η προσφορά όλων των μελών πανελλαδικά ήταν και είναι πολύτιμη για τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Κατά την επίσκεψή μου στην Ξάνθη, συναντήθηκα με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ξάνθης κ. Αλέξανδρο Νταμπουραντζή και πολλά στελέχη της παράταξής μας.

Συζητήσαμε για θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Ξάνθης, το σχεδιασμό του κόμματος μας για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, καθώς και το επετειακό Συνέδριο για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας» σημειώνει ο κ. Σμυρλής.

Στην Ξάνθη ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Ιωάννης Σμυρλής
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα