Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τάσος Δούσης: Την Κυριακή (25/02) το αφιέρωμα στην Ξάνθη

Κοινοποίηση

Ο Τάσος Δούσης επισκέφθηκε πρόσφατα την Ξάνθη, όπου πραγματοποίησε γυρίσματα για την εκπομπή του «Εικόνες», που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην περιοχή, ο ίδιος είχε δημοσιεύσει μια σειρά από βίντεο στα social media στα οποία αναφερόταν με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την Ξάνθη.

Μεταξύ άλλων βρέθηκε στον Νέστο, στην Παλιά Πόλη, γεύτηκε τοπικά εδέσματα και συνομίλησε με επιχειρηματίες της περιοχής.

Η εκπομπή «Εικόνες» που παρουσιάζει ο Τάσος Δούσης με το αφιέρωμα στην Ξάνθη, θα προβληθεί την Κυριακή (25/02) στις 17:45, ενώ το σχετικό trailer δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Εικόνες με τον Τάσο Δούση, Κυριακή στις 17:45 | OPEN TV
Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα