Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τραγωδία στην Ξάνθη – Νεκρός 56χρονος οδηγός στην Εγνατία Οδό

Κοινοποίηση

Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε αργά το βράδυ της Τετάρτης (22/02) ένας άνδρας 56 ετών, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, λίγο μετά τα διόδια του Ιάσμου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο 56χρονος εξετράπη της πορείας του και έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε τσιμεντένιο διαχωριστικό. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να αναποδογυρίσει, ενώ ένας 48χρονος οδηγός που ακολουθούσε προσέκρουσε στη συνέχεια πάνω του.

Ο 56χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκε η Τροχαία Ξάνθης και η Πυροσβεστική.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θλιβερό περιστατικό:

«Την 21-02-2024 και ώρα 22.55΄, στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 56χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο και ανετράπη εντός της οδού, ενώ ακολούθως προσέκρουσε πάνω του έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος αλλοδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 56χρονου οδηγού. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης».

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα