Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ξάνθη: Εντοπίστηκε ανθρώπινος σκελετός στην περιοχή των Μαγγάνων

Κοινοποίηση

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (04/02) ένας άνδρας που εντόπισε ανθρώπινο σκελετό στην περιοχή των Μαγγάνων.

Ο σκελετός εντοπίστηκε σε περιοχή με καλαμιές, κοντά στην έκταση που είχε τυλιχθεί πρόσφατα στις φλόγες, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές που ξεκίνησαν έρευνες για την ταυτοποίηση του.

Ένα από τα σενάρια μάλιστα που εξετάζεται είναι το να πρόκειται για το πτώμα κατοίκου της ευρύτερης περιοχής, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί πριν από μερικά χρόνια. Προς αυτή την κατεύθυνση ξεκίνησε η διαδικασία λήψης και ταυτοποίησης γενετικού υλικού DNA.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για την υπόθεση.

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα