Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εθνική Ομάδα: Κλειδί το παιχνίδι με το Καζακστάν

Κοινοποίηση

Ολοκληρώθηκε, παρουσία αρκετών φιλάθλων, η 2η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο στάδιο Νέας Σμύρνης ενόψει του αγώνα με το Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024 (Πέμπτη 21/03/2024, 21:45, OPAP Arena).

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας.

Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί εκ νέου στη Νέα Σμύρνη στις 17:30 (κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε δηλώσεις του κ. Γουστάβο Πογέτ από την σημερινή media day της Εθνικής Ομάδας.

"Κλειδί το παιχνίδι με το Καζακστάν" | Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου

Πογιέτ για το Ελλάδα – Καζακστάν: Είναι επικίνδυνο να πιστέψουμε ότι είναι εύκολο

Σίγουρος για την ετοιμότητα της Εθνικής Ελλάδας, απέναντι στο Καζακστάν (21/03/2024, 21:45, OPAP Arena), στα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ.

Παράλληλα, τόνισε ότι η αναβολή μιας αγωνιστικής του έδωσε περισσότερες ευκαιρίες για δυνατές προπονήσεις, ενώ αναφερόμενος στο θέμα του συμβολαίου του, το οποίο παραμένει στον «αέρα», υποστήριξε ότι αυτό δεν επηρεάζει τις καταστάσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γκουστάβο Πογιέτ

– Για την αναβολή στη Stoiximan Super League: «Είναι πολύ σημαντική η διακοπή, ευχαριστώ τη Super League, γιατί σήμερα και χθες έκανα δύο δυνατές προπονήσεις με την ομάδα. Δύο χρόνια πριν ξεκινήσαμε μία προσπάθεια και τώρα είμαστε κοντά στο στόχο μας».

– Για την ετοιμότητα: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε έτοιμοι».

– Για το παιχνίδι κόντρα στο Καζακστάν: «Το πρώτο παιχνίδι είναι κλειδί. Μόνο αυτό κοιτάμε. Πρέπει να είναι καλά οι παίκτες και να είναι συγκεντρωμένοι. Να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στον αγωνιστικό χώρο».

– Για την κατάσταση των παικτών και τη φόρμα τους: «Παρακολουθούσα τους ποδοσφαιριστές, ήμουν σε επαφή με τους γυμναστές των ομάδων. Όπως σας είπα δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

– Για το Καζακστάν και τη δυναμική του: «Είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτούς. Θα εκπλαγώ αν αλλάξουν κάτι. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

– Για το αν θεωρούνται εύκολα τα πράγματα για την Εθνική: «Το πιο επικίνδυνο είναι να πιστέψουμε ότι είναι κάτι εύκολο».

– Για το τι θα κάνει σε περίπτωση πρόκρισης: «Εξαρτάται. Γιατί σε κάθε συμβόλαιο, υπάρχουν άλλοι όροι. Αλλά θα παραμείνω ίδιος προπονητής και ο ίδιος άνθρωπος».

– Για το αν σκέφτεται το τέλος του συμβολαίου του: «Όχι, έχω ολοκληρώσει δύο συμβόλαια ως παίκτης και στα δύο έπαιζα μέχρι το τελευταίο λεπτό».

– Για την αλλαγή τόπου προπονήσεων: «Ευχαριστώ τον κ. Σπανό για την παραχώρηση του προπονητικού και δεύτερον συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό για την πρόκριση. Είναι σημαντικό να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα