Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γεωργία – Ελλάδα: «Πέταξε» για Τιφλίδα η Εθνική ομάδα

Κοινοποίηση

Η Εθνική Ελλάδας αναχώρησε για την Τιφλίδα, αναφορικά με το παιχνίδι απέναντι στην Γεωργία, με σκοπό να πάρει την πρόκριση στο Euro 2024.

H Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Γεωργία, στο σημαντικότερο παιχνίδι της τελευταίας δεκαετίας, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αναχωρεί το μεσημέρι της Κυριακής(24/03/24) με προορισμό την Τιφλίδα.

Το κλίμα εντός της ομάδας είναι εξαιρετικό, με τους παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ να είναι αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση και να επιστρέψουν σε τελική φάση Euro για πρώτη φορά μετά το 2012.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση Γεωργία – Ελλάδα θα είναι sold out, καθώς οι φίλοι των γηπεδούχων εξάντλησαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Γεωργία – Ελλάδα: Ο Μαρτσίνιακ ορίστηκε διαιτητής για τον «τελικό» πρόκρισης στο Euro 2024

Γεωργία – Ελλάδα: Ο Μαρτσίνιακ ορίστηκε διαιτητής για τον «τελικό» πρόκρισης στο Euro 2024

O Σιμόν Μαρτσίνιακ ορίστηκε διαιτητής στην αναμέτρηση Γεωργία – Ελλάδα, στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2024, με τον 43χρονο Πολωνό να είναι αρκετά γνώριμος στην Εθνική μας ομάδα.

Η UEFA έκανε γνωστό πως την αναμέτρηση Γεωργία – Ελλάδα, για τα προκριματικά του Euro 2024 θα διευθύνει ο Σιμόν Μαρτσίνιακ, ένας elite διαιτητής, ο οποίος «σφύριξε» τον πρόσφατο τελικό στο Μουντιάλ μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας.

Ο Μαρτσίνιακ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάβελ Σοκολνίτσκι και Τόμας Λίστκιεβιτς, τέταρτος θα είναι ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ και VAR ο Τόμας Κβιατόβσκι.

Ο 43χρονος ρέφερι δεν έχει καλή παράδοση στα παιχνίδια που έχει «σφυρίξει» την Εθνική, καθώς αυτά είναι οι εντός έδρας ήττες από το Βέλγιο(1-2) και Ισπανία(0-1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ το 2017 και 2021 αντοίστοιχα.

Μάλιστα τον Μάρτιο του 2021 είχε διευθύνει το Ελλάδα – Γεωργία 1-1 για το Nations League, παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα