Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Τζέιμι Λι Κέρτις στα φετινά Όσκαρ επέλεξε κόσμημα με τη Νίκη της Σαμοθράκης

Κοινοποίηση

Ήταν μία από τις παρουσιάστριες στην 96η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ. Η Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis) ανέβηκε στη διάσημη σκηνή ένα χρόνο μετά τη δίκη της νίκη για να απονείμει το Βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου, σύμφωνα με την Dailly Mail.

Επέλεξε ένα στενό μαύρο μακρύ φόρεμα Dolce and Gabbana και το συνδύασε με διαμαντένια κοσμήματα ενώ στον καρπό της φόρεσε ένα εντυπωσιακό χρυσό βραχιόλι Cathy Waterman που πάνω του απεικονιζόταν αντίγραφο της Νίκης της Σαμοθράκης.

Αμέσως μετά την παρουσία της στην τελετή έκανε μία ανάρτηση στο Ιnstagram και έγραψε για την ιστορία του κοσμήματος:

«Φοράω ένα χρυσό βραχιόλι με ένα διαμαντένιο αντίγραφο της Φτερωτής Νίκης της Σαμοθράκης. Το άγαλμα λατρεύτηκε σε ναό που χτίστηκε για εκείνη. Η Cathy Waterman την είδε για πρώτη φορά στην κορυφή της σκάλας στον Λούβρο όταν ήταν έφηβη και της έκανε κάτι αξιοσημείωτο εκείνη τη στιγμή. Της έδειξε ότι υπήρχε ένας τεράστιος άγνωστος κόσμος εκεί έξω και την οδήγησε στη μελέτη της αρχαίας ιστορίας. Είναι μεγάλη τιμή να τη φοράω στον καρπό μου στα Όσκαρ!».

H σχεδιάστρια ευχαρίστησε την Τζέιμι Λι Κέρτις που φόρεσε το ιδιαίτερο κόσμημα σε ανάρτησή της στο Instagram και τη συνόδευσε με μία φωτογραφία της ηθοποιού από τη λαμπερή τελετή.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα