Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κέφι, σούπερ ήρωες, και παιδικά χαμόγελα στους Τοξότες

Κοινοποίηση

Με σούπερ ήρωες, παιδικά χαμόγελα, χορό και κέφι πλημμύρισαν το απόγευμα του Σαββάτου (02/03) οι δρόμοι στους Τοξότες, για τη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο ιδιαίτερα δραστήριος Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Τοξοτών.

Το ραντεβού δόθηκε για τις 17:00 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Τοξοτών, όπου είχαν τοποθετηθεί αποκριάτικα διακοσμητικά είδη και γευστικές λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους.

Στη συνέχεια, ακολούθησε παρέλαση στο κέντρο του χωριού, με μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν χορεύοντας και φορώντας αποκριάτικες στολές.

«Χαμόγελα και χαρά είχε η σημερινή ημέρα! Περάσαμε όμορφα! Ευχαριστούμε τον Παιδότοπο ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ Ξάνθη, για την επιμέλεια του μακιγιάζ και της διασκέδασης  των παιδιών! Καλή Αποκριά και του χρόνου με υγεία» σημειώνει ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Τοξοτών κάνοντας τον απολογισμό της όμορφης αυτής γιορτής.

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα