Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

«Πανζουρλισμός» στη Μάνδρα για το αποκριάτικο μπαλνταφάν

Κοινοποίηση

«Πανζουρλισμός» επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μάνδρα, του Δήμου Αβδήρων, για το μεγάλο αποκριάτικο μπαλνταφάν που συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας και ο Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Πόρτο-Λάγος.

Μια όμορφη και άκρως εορταστική δράση, με χαμόγελα, κέφι, χορό και φαγητό, στο ιδιαίτερα πολιτιστικά δραστήριο χωριό.

«Πανζουρλισμός! Φωνές, χαρά, πατιρντί και μπόλικα χαμόγελα. Με φίλους από Ξάνθη και τους γύρω οικισμούς να γεμίζουν με κέφι το χωριό μας, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον «Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Πόρτο-Λάγος» και προσωπικά στον Πρόεδρο, Μάνο Καλφόπουλο, για αυτή την υπέροχη συνεργασία αλλά και για όλα αυτά που έρχονται. Και μη ξεχνάτε, σε δυο εβδομάδες έχουμε γάμο» σημειώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας.

Δείτε φωτογραφίες από το αποκριάτικο πάρτι στη Μάνδρα:

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα