Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Δεν έχω βρει άνθρωπο να αγαπάει όσο ο σκύλος»

Κοινοποίηση

Στην εκπομπή Μουσούδες και στο Action 24, παραχώρησε συνέντευξη ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και αναφέρθηκε στον αγαπημένο του σκύλο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός στην Μαρία Κωνσταντάκη και στην εκπομπή “Μουσούδες”: «Δεν έχω βρει έναν άνθρωπο στη ζωή μου που να αγαπάει όσο ο σκύλος. Ακόμη και εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να αγαπάω όπως ο σκύλος μου. Έχω εγωισμό! Ένα πράγμα που με έχει μάθει είναι ότι δεν μπορώ να αγαπήσω όπως με αγαπάει εμένα. Είμαι χαρούμενος που το έχω μάθει αυτό γιατί έχω γνωρίσει ανθρώπους που δεν με έμαθαν».

«Ήταν πολύ σημαντικό δώρο. Τον πήρα 17 ημερών και είχα 40 μέρες μπιμπερό. Ήταν σαν τη χούφτα μου σχεδόν. Δεν είχα κανένα ωράριο στη ζωή μου, πέραν της δουλειάς μου. Οπότε ήρθε στο τέλος εκείνης της χρονιάς και ήμουν σε περίεργη φάση της ζωής μου και με έβαλε σε πρόγραμμα», συνέχισε ο ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλώντας για τον αγαπημένο του σκύλο.

«Ο Βάλε έχει κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα από κάθε άλλο σκύλο. Στη μηχανή τον έβαλα από κουτάβι, εξού και το Βάλε που βγαίνει από το Βαλεντίνο Ρόσσι. Αγαπάει την μηχανή περισσότερο από το αμάξι. Με αφήνει να τρέχω μέχρι 100 χιλιόμετρα, μετά γκρινιάζει. Έχω “κλέψει” από τον Βάλε κάτι. Είναι ο τρόπος που κοιτάζει ο Λαΐνης στο “Έτερος Εγώ”. Λέω πόσο πιο αθώο μπορεί να είναι ένα βλέμμα;». Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδης:

ΠΗΓΗ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα