Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σαποβάλοφ – Τσιτσιπάς 2-0: Ήττα και αποκλεισμός από το Miami Open

Κοινοποίηση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ(6-2, 6-4) από τον Ντένις Σαποβάλοφ (Νο126), με τον Έλληνα τενίστα να αποκλείεται από τον 2ο γύρο του Miami Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ντένις Σαποβάλοφ, με τον «Στεφ» να γνωρίζει την ήττα με 2-0 σετ(6-2, 6-4) σε ένα παιχνίδι που κράτησε δυο ημέρες λόγω της έντονης βροχής στην Φλόριντα και να μένει εκτός συνέχειας στο Miami Open.

Ο Έλληνας αθλητής γνώρισε την ήττα από τον Σαποβάλοφ, σε ένα παιχνίδι που κράτησε μία ώρα και 43 λεπτά.

Ο Καναδός ξεκίνησε το παιχνίδι με μπρέικ, βάζοντας τον Τσιτσιπά από την αρχή στα σχοινιά.

Μάλιστα η αναμέτρηση ενώ βρισκόταν στο 2-1 υπέρ του Καναδού διακόπηκε λόγω βροχής, με την επανέναρξη της να γίνεται το Σάββατο(23/3/24).

Στην επανεμφάνιση των δυο αθλητών στο κορτ, ο Σαποβάλοφ διατήρησε την ανωτερότητα του και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν καλύτερος, ωστόσο ο αντίπαλος του έδειχνε να το πιστεύει περισσότερο και κάνοντας μπρέικ στο ένατο γκέιμ, κατάφερε να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα.

Κάπως έτσι το 10ο και τελευταίο γκέιμ κατέληξε στον Καναδό, ο οποίος έκανε το 2-0 στα σετ και πήρε τη νίκη.

Στην επόμενη φάση του Miami Open ο Σαποβάλοφ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ματέο Αρνάλντι – Αλεξάντερ Μπούμπλικ, ενώ από την πλευρά του ο Τσιτσιπάς θα παραμείνει στην Φλόριντα καθώς αγωνίζεται μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη στο διπλό του τουρνουά.

ΠΗΓΗ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα