Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συγκινεί ο Μάρκος Σεφερλής: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός μου σε ηλικία 3 ετών και μου έδωσαν το όνομά του

«Χαίρομαι γιατί στον πόνο τον μεγάλο, που είχαν, ήρθα εγώ που τους έκανα να χαμογελάσουν»

Κοινοποίηση

Καλεσμένος του Τάσου Ιορδανίδη βρέθηκε ο Μάρκος Σεφερλής, το απόγευμα τους Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, δε, ο λαοφιλής κωμικός ηθοποιός μίλησε με τρυφερότητα για την τραγωδία που σημειώθηκε στην οικογένεια του λίγο πριν έρθει ο ίδιος στη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι ένα παιδί από μια φτωχή οικογένεια που δούλευαν οι γονείς, μέρα νύχτα, για να μας μεγαλώσουν. Εγώ είμαι το τέταρτο παιδί, ο Μάρκος που βγήκε στη θέση ενός άλλου Μάρκου που είχαν και έχασε τη ζωή του σε ηλικία τριών ετών από ένα δυστύχημα».

«Τότε ο πατέρας μου ζήτησε από τον Θεό να του φέρει έναν ίδιο (σ.σ. γιο). Και έφερε εμέναΜου έδωσαν το όνομα του, πήρα πολλή αγάπη από τους γονείς μου όπως και τα αδέλφια μου. Εγώ όμως, επειδή αντικατέστησα στην ουσία και τον άλλο Μάρκο, πήρα πάρα πολλή αγάπη. Βέβαια χαίρομαι γιατί στον πόνο τον μεγάλο που είχαν, τον οποίο δεν ξέρω ακόμα αν τον έχει ξεπεράσει η μάνα μου που είναι στη ζωή, ήρθα εγώ που τους έκανα να χαμογελάσουν και τους έκανα περήφανους.

«Γιατί ο κόσμος μιλάει για μένα, κάθε μέρα όταν βλέπει την μάνα μου στην Κόρινθο, στη λαϊκή ή έξω που βγαίνει, της λέει για μένα και τους έκανα να πλημμυρίσουν από χαρά» πρόσθεσε, επίσης, ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή ειδικού ενδιαφέροντος της δημόσιας τηλεόρασης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα