Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Θα περάσεις κόλαση, θα γίνει ο τάφος σου» – Νέα υπόθεση bullying με θύμα μια 14χρονη μαθήτρια

Κοινοποίηση

Θύμα άγριου bullying από συμμαθητές της σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας έχει πέσει ένα κορίτσι 14 ετών.

Το παιδί βρήκε το κουράγιο και μίλησε στους γονείς του για τον εφιάλτη που βίωνε στο σχολείο της, όπου εδώ και τρεις μήνες δύο συμμαθήτριές της και ένα αγόρι από άλλο σχολείο της έκαναν τη ζωή της κόλαση.

«Δέσε μας τα κορδόνια, πήγαινε να μας πάρεις κάτι να φάμε» της έλεγαν.

«Το παιδί ερχόταν στο σπίτι και δεν ήθελε να φάει, δεν ήθελε να διαβάζει», λέει στο STAR ο πατέρας της 14χρονης, με τη μητέρα της να συμπληρώνει «Το παιδί ξεσπούσε. Ερχόταν στο σπίτι με κλάματα. Δεν ξέραμε τι έφταιγε. Κάποια στιγμή μου είπε “μαμά δεν αντέχω”».

Σύμφωνα με τους γονείς της, το κορίτσι δεχόταν στο κινητό του μέχρι και απειλητικά μηνύματα. «Θα περάσεις κόλαση, αυτό δεν είναι απειλή, προειδοποίηση είναι. Σήμερα θα γίνει ο τάφος σου», της έγραφαν, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς της.

«Έχουμε λεκτική βία, αδικήματα μέσω διαδικτύου, παραβίαση προσωπικός δεδομένων και εξαναγκασμό σε πράξεις» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Κωστακόπουλος.

Το παιδί συνεχίζει να πηγαίνει στο ίδιο σχολείο, καθώς δεν υπάρχει άλλο στην περιοχή αλλά παραμένει απομονωμένο γιατί τα τρία παιδιά που την εκφοβίζουν έχουν επηρεάσει το σχολικό περιβάλλον.

Οι γονείς τους παιδιού έφτασαν στην αστυνομία, όπου και υπέβαλλαν μήνυση εναντίον των τριών ανήλικων που έκαναν bullying στη 14χρονη. Παράλληλα, απευθύνθηκαν και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς ζητούν βοήθεια από τη σχολική κοινότητα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα