Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βιβλιοπαρουσίαση στην Ξάνθη: “Αιχμές στο σκοτάδι – Παιχνίδια συνωμοσίας”

Κοινοποίηση

Οι Εκδόσεις Φυλάτος σας ανακοινώνουν την παρουσίαση του βιβλίου “Αιχμές στο σκοτάδι – Παιχνίδια συνωμοσίας“, το νέο έργο του Εμμανουήλ Δουκάκου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, Cafe Restaurant Ξανθίππη, 1ο ΧΛΜ, Σταυρούπολη στις 5/4/2023, και αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός στον χώρο της λογοτεχνίας και της πολιτικής σκέψης.

“Αιχμές στο σκοτάδι” είναι ένα αγωνιώδες πολιτικό θρίλερ που εξερευνά τις σκιές της εξουσίας μέσα από την ιστορία του Αλέξανδρου Δουμπιώτη, Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια πολιτική τρικυμία και απειλές που μπορεί να διαταράξουν τις παγκόσμιες οικονομικές ισορροπίες. Η ανακάλυψη αιώνια κρυμμένων μυστικών και ο αγώνας για δικαιοσύνη πλαισιώνουν μια έντονη αφήγηση που διερευνά την ανθρώπινη φύση, την εξουσία και την προδοσία.

Εκτός από τον Εμμανουήλ Δουκάκο, τη βραδιά θα τιμήσει με την παρουσία του ο κ. Οδυσσέας Βουρβουκέλης, Οινοποιός, Τεχνολόγος Γεωπόνος, ο οποίος θα προσφέρει μια βαθύτερη ανάλυση στα θέματα που εγείρει το βιβλίο και τη σύνδεσή τους με τη σύγχρονη κοινωνικοπολιτική πραγματικότητα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για την πολιτική θεωρία, τις σύγχρονες συνωμοσίες και τη λογοτεχνία. Θα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για διάλογο με τον συγγραφέα και τον ομιλητή, καθώς και για βαθύτερη κατανόηση των θεμάτων που αγγίζει το βιβλίο, πίνοντας ένα ποτήρι κρασί από το Κτήμα Βουρβουκέλη.

Βιβλιοπαρουσίαση στην Ξάνθη: "Αιχμές στο σκοτάδι – Παιχνίδια συνωμοσίας"
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα