Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Με επιτυχία η εκδήλωση από τον Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ

Κοινοποίηση

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών-ΣΤΗΡΙΖΩ, για να τιμήσει την “Παγκόσμια Ημέρα Μονογονεϊκής Οικογένειας” στη κεντρική αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου Ξάνθης.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο δικηγόρος κ. Κωνσταντίνος Κουρτίδης, η δημοσιογράφος κ. Δώρα Τσαμπάζη (σύζυγος του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη) και η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατερίνα Χατζηβασιλείου. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωακείμ Μούκανος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ξάνθης κα Σοφία Ψωμά, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Γκαγκαλίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Ταρενίδης, το μέλος της κεντρικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Μαρία Τζαμπάζη, μέλη της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και η Αντιπρόεδρος του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης κ. Χαρίκλεια Γιαννακίδου.

Το ΔΣ του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών – ΣΤΗΡΙΖΩ, ευχαριστεί θερμά όλες και όλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και για την ενεργή συμμετοχή τους κατά τη διάρκεια της ομιλίας.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα