Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αλεξανδρούπολη: Μαθήτρια Γυμνασίου κατήγγειλε καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση

Κοινοποίηση

Στην προσαγωγή ενός καθηγητή προχώρησε η αστυνομία στην Αλεξανδρούπολη μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που υπέβαλε εις βάρος του μια μαθήτρια Γυμνασίου.

Συγκεκριμένα το κορίτσι σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς παρενοχλούταν σεξουαλικά από τον συγκεκριμένο καθηγητή στην Αλεξανδρούπολη που είναι περίπου 55 ετών. Όπως είπε προσπαθούσε να τη θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία, ενώ της μιλούσε με απρέπεια προσβάλλοντας τη γεννετήσια αξιοπρέπειά της.

Τα όσα βίωνε, η μαθήτρια τα είπε σε συγγενικό της πρόσωπο και άμεσα μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας της Αλεξανδρούπολης όπου και υπέβαλε τη σχετική μηνυτήρια αναφορά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες η προσαγωγή του καθηγητή να μετατραπεί σε σύλληψη όπως γράφει το thesstoday.gr.

Δεν αποκλείεται εξάλλου στα αυτιά των αστυνομικών να φτάσουν πληροφορίες και για άλλα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο καθηγητή. Και επειδή η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ο ίδιος έχει προσλάβει ήδη δικηγόρο ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

ΠΗΓΗ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα