Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γιώργος Θεοφάνους: Δεν μιλάμε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν έχουμε καμία επαφή

Κοινοποίηση

Ο Γιώργος Θεοφάνους έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι πλέον δεν διατηρεί καμία επαφή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε πως «δεν μιλάμε, δεν έχουμε καμία επαφή και με στεναχωρεί γιατί είναι μία σπουδαία τραγουδίστρια. Για ποιον λόγο να την πάρω τηλέφωνο; Το έκανα την προηγούμενη φορά. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε με όλους σχέση».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Αντώνη Βαρδή, σημειώνοντας ότι «έφυγε θυμωμένος από τη ζωή. Είμαστε πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τους τραγουδιστές, αλλά από την άλλη αν είχα φωνή, ας τραγουδούσα εγώ. Αν είχα τη φωνή και τη φάτσα του Κωνσταντίνου Αργυρού θα έλεγα εγώ τα τραγούδια του. Δεν θα τα έγραφα μόνο».

Ακόμη, ο Γιώργος Θεοφάνους σχολίασε την τραπ, αναφέροντας ότι «τα παιδιά πολλές φορές μπορεί να νομίζουν ότι επαναστατούν μέσα από την τραπ αλλά δε επαναστατείς μέσα από βρισιές. Η μίξη των ποπ τραγουδιστών με τους τράπερς γίνεται για εμπορικούς λόγους μόνο, ρώτα τον Ρέμο και την Βανδή. Με στεναχωρεί γιατί οι μεγάλοι τραγουδιστές συνεργάζονται με τράπερς και παράλληλα διασκευάζουν Πλέσσα ή Κατσαρό. Στον πανικό τους δεν ξέρουν ποιος πουλάει και σε ποιον απευθύνονται. Οι τραγουδιστές που συνεργάζονται με τράπερς δεν πιστεύω ότι θα νιώθουν υπερήφανοι, αλλά θα ξεχαστεί όταν κάνουν ένα καλό τραγούδι».

ΠΗΓΗ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα