Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γυμνάσιο – Λύκειο Αβδήρων: Κατέκτησαν το 1ο  Πανελλήνιο Βραβείο σε διαγωνισμό καινοτομίας

Κοινοποίηση

Η SCHOOL BUDDY κερδίζει την 1η θέση στον Τελικό Διαγωνισμό του Social Innovation Relay (SIR) 2024

Η ομάδα SCHOOL BUDDY ξεχώρισε στον τελικό Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας (Social Innovation Relay – SIR) 2024 του JUNIOR ACHIEVEMENT GREECE, κατακτώντας την πρώτη θέση και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις 5 Ιουνίου 2024.

Την ομάδα εκπροσώπησαν ο Τουρνανέλης Ευάγγελος και η Ποζατσίδου Όλγα από το ΓΕΛ Αβδήρων Ξάνθης, ο Δημήτρης Τσέκου από το Γυμνάσιο Αβδήρων και ο Κρυονερίδης Γεώργιος από το Γυμνάσιο Φερών Έβρου, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών Λουλουδιάς Κεφαλά και Ιωάννη Μπουτζίκα.

Η SCHOOL BUDDY παρουσίασε μια καινοτόμο ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει την αποτελεσματική αναδιανομή εκπαιδευτικού υλικού μεταξύ σχολείων αλλά και τη στοχευμένη κάλυψη των αναγκών τους μέσω επιχειρήσεων-χορηγών.

Επόμενος στόχος μας η διάκριση και στο τελικό του διαγωνισμού “Εικονική Επιχείρηση 2024” που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα, στον οποίο συμμετέχουμε με την υποστήριξη του Μέγα Χορηγού μας, Sunlight Group.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς όλα τα μέλη για αυτήν την εξαιρετική επίδοση και την επιτυχία που σημείωσαν.

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα, μπορείτε να επισκεφτείτε τους συνδέσμους Junior Achievment και School Buddy. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους καθηγητές στα τηλέφωνα 6906972372 (κ. Κεφαλά) και 6944580805 (κ. Μπουτζίκας)

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα