Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η γιατρός Νουρτζάν Σούλογλου υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ

Κοινοποίηση

Δύο ακόμη ονόματα υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για τον Νίκο Στέφο, Δημοσιογράφο, συγγραφέα και τη Νουρτζάν Σούλογλου, γιατρό – επιμελήτρια Β’ Γενικής Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης.

Ποια είναι η Νουρτζάν Σούλογλου

Γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1981 και ολοκλήρωσε το Δημοτικό Σχολείο στο Δίστομο Βοιωτίας. Στη συνέχεια η οικογένειά της επέστρεψε στην Ξάνθη, όπου και φοίτησε στο 4ο Γυμνάσιο και ακολούθως στο 3ο Λύκειο Ξάνθης.

Συνέχισε της σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο έλαβε και το Πτυχίο της Ιατρικής. Ακολούθως έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας της Γενικής Ιατρικής από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Έχει υπηρετήσει ως Αγροτική γιατρός στο Κέντρο Υγείας Διστόμου και επί θητεία στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αντίκυρας Βοιωτίας. Μετά τη λήψη της ειδικότητας εργάσθηκε ως Επικουρική Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου Ροδόπης και πλέον κατέχει τη Θέση Επιμελήτριας Β’ Γενικής Ιατρικής στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα