Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης: Δεν είπα τις γυναίκες κλώσσες, είπα να είναι μάνες

Κοινοποίηση

«Δεν είπα τις γυναίκες κλώσσες» απάντησε το μεσημέρι της Κυριακής 21/4 ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος μετά τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων. «Είπα να είναι μάνες» τόνισε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του επικοινωνίας με την εκπομπή του Mega «Ακόμη δεν είδες τίποτα» υποστήριξε: «Είπα τη γυναίκα κλώσσα; Είπα ότι εάν η κλώσσα φύγει από τα πουλιά της, καταστράφησαν τα πουλιά της. Έτσι και η μάνα, όταν εγκαταλείπει τα παιδιά της γίνονται συμμορίες. Αυτές οι συμμορίες δεν σας ενοχλούν; Δεν τα αγαπάτε αυτά τα παιδιά; Έλεος πια! Γίνετε άνθρωποι, μανάδες θέλουμε».

«Εγώ δεν είπα τις γυναίκες κλώσσες, είπα να είναι μάνες, παρομοίωση έκανα», συμπλήρωσε.

Τι είπε ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης για τις γυναίκες

Στο κήρυγμά του μετά την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου, το βράδυ της Παρασκευής, 19/4 ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης υποστήριξε ότι οι γυναίκες δεν θα πρέπει να εργάζονται ώστε να σταματήσει η εγκληματικότητα των ανηλίκων.

«Αν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο βασίλειο της, στο σπίτι και να μαζέψει – σαν την κλώσσα – τα παιδιά κάτω από τις φτερούγες της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά, θα εγκληματούν το ένα στο άλλο» δήλωσε μιλώντας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

«Κατηγορούμε τις συμμορίες των παιδιών ενώ θα έπρεπε να κατηγορούμε τους εαυτούς μας που απολύσαμε τα παιδιά μας μέσα στους δρόμους» συμπλήρωσε ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος.

Στην αρχή δε της δήλωσής του αναγνώρισε ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις λέγοντας: «Τώρα θα γίνει σεισμός με αυτό που θα πω, αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί αυτή είναι η αλήθεια».

Δείτε το βίντεο μετά το 2:03:36:

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ. 19/4/2024

ΠΗΓΗ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα