Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φάνης Δημοσχάκης

Κοινοποίηση

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής.  «Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή του κόμματος, Θεοφάνη Δημοσχάκη», γράφει στην ανακοίνωση του το κυβερνόν κόμμα. 

Σε ανάρτηση στα social media, ανθρώπων από το συγγενικό του περιβάλλον γράφουν ότι «θα τον θυμούνται πάντα για την μεγαλοψυχία και την ανιδιοτέλεια που τον χαρακτήριζε καθώς και για την αγάπη και την προσφορά του στον συνάνθρωπο». Σημειώνεται ότι ο νυν βουλευτής Έβρου με την Νέα Δημοκρατία, Αναστάσιος Δημοσχάκης, είναι ανιψιός του εκλιπών. 

O Φάνης Δημοσχάκης γεννήθηκε το 1944 στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Βερολίνο. 
 
Εκλέχτηκε βουλευτής Έβρου συνολικά πέντε φορές στο χρονικό διάστημα από το 1989 έως το 2004. Υπηρέτησε «με ήθος και συνέπεια τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του και τους συμπολίτες του, όσο και την παράταξη», όπως ανακοινώνει η Νέα Δημοκρατία. 

Η κηδεία του πρώην βουλευτή θα γίνει την Τρίτη 16 Απριλίου στις 11 π.μ, στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου, όπου γεννήθηκε. 

Με πληροφορίες από evros24 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα