Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στη γενική συνέλευση του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, η Ένωση Τυφλών Θράκης

Κοινοποίηση

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Θράκης κος Μποζ Ερσίν συνοδευόμενος από τον Γραμματέα κο Κουδουμάκη Σταύρο καθώς και την Οργανωτική Γραμματέα κα Κιοσέ Ρεϊχάν κατά το διάστημα 13 και 14 Απριλίου έλαβαν μέρος στις ετήσιες τακτικές γενικές συνελεύσεις του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΥΦΛΩΝ, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΥΦΛΩΝ και στο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ που έλαβαν χώρα στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο Brown Acropol Hotel.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΕ Τυφλών Θράκης είχε την ευκαιρία και τη χαρά να ακούσει τα πεπραγμένα και τις διεκδικήσεις που αφορούν προβλήματα που επιδέχονται βελτίωσης και αφορούν τα άτομα με αναπηρία όρασης.

Επίσης η ΠΕ Τυφλών Θράκης έκανε παρεμβάσεις προτείνοντας λύσεις και αναφέροντας προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν προς όφελος των ατόμων με αναπηρία όρασης.

Στο Γενικό Συμβούλιο των Περιφερειακών Ενώσεων διαβάστηκε η εισηγητική έκθεση της ΠΕ Τυφλών Θράκης όπου παρουσιάστηκαν όλες οι δράσεις και το έργο που επιτέλεσε στους νομούς Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου το 2023.

Επίσης κατατέθηκαν προτάσεις για διάφορα ζητήματα που αφορούν τα μέλη μας και ευελπιστούμε και αναμένουμε το επόμενο διάστημα να επιλυθούν με τη βοήθεια και την υποστήριξη της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών που πάντα συντονισμένα και αγωνιστικά βρίσκουν λύσεις στα αιτήματά και στους προβληματισμούς μας».

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα