Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συνάντηση ΥΕΘΑ με μαθητές μειονοτικών δημοτικών σχολείων του νομού Ροδόπης

Κοινοποίηση

Με μαθητές από τα μειονοτικά δημοτικά Σχολεία της ‘Ανω Βυρσίνης, του Πολυάνθου, της ‘Ανω Δροσίνης, των Ασωμάτων, του Πάσσου και της Οργάνης του νομού Ροδόπης συναντηθηκε σημερα ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας.

Κατά τη συνάντηση -στην οποία παρών ήταν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης- ο κ.Δένδιας συνομίλησε με τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

“Είναι μεγάλη μου χαρά που μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Χούπη, σας υποδεχόμαστε στο υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, έχετε πάει στη Βουλή επίσης τις τελευταίες ημέρες. Είναι πολύ ευχάριστο που βλέπετε πώς λειτουργεί η πατρίδα σας.. Είστε το μέλλον, είστε τα νέα παιδιά για τα οποία θα φτιαχτεί ένα πολύ καλύτερο αύριο”, είπε μεταξυ άλλων ο κ.Δενδιας απευθυνόμενος στους μαθητες.

Εκ μέρους των εκπαιδευτικών των μειονοτικών σχολείων που πραγματοποίησαν επίσκεψη στο ππουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, ο διευθυντής του μειονοτικού δημοτικού σχολείου Οργάνης Αχμέτ Αρναούτ Μουσταφά ευχαρίστησε για την υποδοχή και εξέφρασε την ευχή “το συντομότερο δυνατό να σας δούμε στη Θράκη και να σας υποδεχθούμε στα σχολεία».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. Οι μαθητές πραγματοποιούν εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθηνα.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα