Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ξάνθη: Προσπάθησαν να κλέψουν μηχανή – Συνελήφθη μια γυναίκα

Κοινοποίηση

Συνελήφθη την 15-4-2024 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, μια ημεδαπή, διότι νωρίτερα από κοινού με άγνωστο συνεργό της που αναζητείται, αποπειράθηκαν να αφαίρεσαν μία δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη της Ξάνθης. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Σύλληψη για παραβάσεις του ΚΟΚ

Συνελήφθη την 14-4-2024 το απόγευμα στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διδυμοτείχου, ένας ημεδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ επιπλέον όπως διαπιστώθηκε οι αριθμοί πλαισίου και κινητήρα της μοτοσικλέτας είχαν αλλοιωθεί. Κατασχέθηκε η ανωτέρω δίκυκλη μοτοσικλέτα. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου.

Σύλληψη για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και εξύβριση

Συνελήφθη την 14-4-2024 το μεσημέρι σε οικισμό της Δράμας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προσοτσάνης ένας ημεδαπός, διότι απογευματινές ώρες της 13-4-2024 σε οικισμό της Δράμας, ευρισκόμενος σε εξωτερικό χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, προέβη σε άσκοπους πυροβολισμούς στον αέρα, με πιστόλι κρότου και εξύβρισε μία ημεδαπή που βρισκόταν εντός του καταστήματος. Κατασχέθηκαν το ανωτέρω πιστόλι, μία γεμιστήρα και δώδεκα (12) κάλυκες από αβολίδωτα φυσίγγια κρότου. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Προσοτσάνης.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα