Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης

Δωρεάν είσοδος σε γυναίκες και παιδιά στη μεγάλη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου

Κοινοποίηση

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης ξεκίνησε. Ο ΑΟΞ και ο Άρης Αβάτου θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο, στη μεγάλη γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου, το Σάββατο 11 Μαΐου στις 17:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Γενισέας.

Οι διαιτητές του 45ου Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθη;

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Ξάνθης ανακοινώνει τους διαιτητές του 45ου τελικού Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ του ΑΟ Ξάνθης και του Άρη Αβάτου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μάιου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό γήπεδο Γενισέας.

  • Διαιτητής: Δρακίδης
  • 1ος Βοηθός: Χρυσέλης Γ.
  • 2ος Βοηθός: Δανδανόπουλος
  • 4ος Διαιτητής: Φεράτογλου

ΑΟΞ: «Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟΞ αναφέρει:

Ο ΑΟΞ θα είναι εκεί! Ο ΑΟΞ στην επανεκκίνηση του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος διεκδικεί και το τρόπαιο στο Κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης απέναντι στον Άρη Αβάτου το προσεχές Σάββατο στις 17.00 στο γήπεδο της Γενισέας. Πάνω από όλα όμως πανηγυρίζουμε την επιτυχία του αγωνιστικού μας τμήματος, σε μια επανεκκίνηση που ήταν δύσκολη και απαιτητική σε όλους τους τομείς. Η ομάδα μας είναι ΕΔΩ, ανταγωνιστική, έχοντας στο κάδρο της το μέλλον με όπλο μας τον κόσμο. Με αυτήν την εορταστική λογική αντιμετωπίζουμε την αναμέτρηση. Θα είμαστε όλοι εκεί στέλνοντας το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα πως ο ΑΟΞ επέστρεψε ως ένας ιστορικός ζωντανός οργανισμός. Εσύ είσαι ο 12ος Παίκτης!

Άρης Αβάτου: «Όλοι μέσα στα κεφάλια»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης Αβάτου αναφέρει τα εξής:

Από σήμερα όλοι μέσα τα κεφάλια καθώς ακολουθεί ο τελικός της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης με την ομάδα μας να θέλει να προσθέσει στη συλλογή της ακόμη ένα τρόπαιο Πριν από λίγο η διοργανώτρια αρχή έβγαλε την αφίσα του τελικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαϊου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Γενισέας. Σας περιμένουμε όλους για έναν σπουδαίο αγώνα απέναντι στον ιστορικό Α.Ο. Ξάνθη – AOX FC

Γιώργος Μαυρίδης
Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Media and Communication Studies» από το Malmö University της Σουηδίας καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού με αντικείμενο «Digital Humanities» από το Linnaeus University της Σουηδίας. Το 2024 ολοκλήρωσε το τρίτο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική» στο ΑΠΘ.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα