Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Eurovision: H Ελλάδα βρίσκεται πολύ ψηλά στα προγνωστικά του televoting

Eurovision: H Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση, μετά την Κροατία και την Ελβετία

Κοινοποίηση

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό της Eurovision και όλες οι χώρες έχουν ολοκληρώσει τις πρόβες τους. Όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στους ημιτελικούς που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Ανάμεσα στα στοιχήματα για τη Eurovision, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα προγνωστικά για το televoting, όπου η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση, μετά την Κροατία και την Ελβετία.

Ελβετός Nemo με το τραγούδι «The Code» βρισκόταν για πολύ καιρό στην κορυφή των προγνωστικών του μεγάλου νικητή του διαγωνισμού, ο Κροάτης Baby Lasagna πέρασε ξανά μπροστά, με το κομμάτι «Rim Tim Tagi Dim». Είχε συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές για τη φωνή και το τραγούδι του, όμως ο Κροάτης έχει μία πιο δυναμική παρουσία στη σκηνή όπως φάνηκε στις πρόβες, συνεπώς αρκετοί θεωρούν πως ίσως αυτός να είναι ο λόγος που άλλαξαν πάλι τα δεδομένα.

Η χώρα μας με την Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι Ζάρι μπορεί να έχει πέσει πλέον στην 9η θέση για τον μεγάλο νικητή, βρίσκεται όμως σε πολύ καλό δρόμο στην ψηφορία του κοινού. Το ελληνικό τραγούδι εντυπωσίασε τους φαν του εξωτερικού από την πρώτη στιγμή και μετά την κυκλοφορία των βίντεο από τις πρόβες, σχολιάζεται θετικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μένει να ολοκληρωθεί και η εμφάνιση στον ημιτελικό όπου εκεί θα ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο, αφού και η σκηνική παρουσία παίζει μεγάλο ρόλο.

Φέτος έγιναν ορισμένες αλλαγές στο σύστημα ψηφοφορίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Πλέον οι θεατές που παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο, εκτός των χωρών που συμμετέχουν, θα μπορούν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια για 24 ώρες πριν από κάθε ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό. Η ψηφοφορία στον μεγάλο τελικό θα ανοίξει επίσης λίγο πριν την εκτέλεση του πρώτου τραγουδιού, θα παραμείνει ανοιχτή σε όλη τη διάρκεια των παραστάσεων και για έως και 40 λεπτά μετά την εκτέλεση του τελευταίου τραγουδιού.

ΠΗΓΗ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα