Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μαρίνα Σάττι: «Νιώθω αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα» – Σε ποιο μέρος του τελικού θα εμφανιστεί;

Κοινοποίηση

Στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας, πέρασε η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το Zari!

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας έδωσε το «παρών» στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για τις 10 προκριθείσες χώρες του ημιτελικού και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων!

«Αυτό που κάνουμε εδώ είναι πιο αγχωτικό από το να είσαι επάνω στη σκηνή, νιώθω ότι πρέπει να πω κάτι έξυπνο», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι και συνέχισε: «Νιώθω αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα για το τι πρόκειται να συμβεί. Εάν μας είδατε στα παρασκήνια, χορεύαμε σαν τρελοί. Θα βρούμε τον χρόνο να αποφορτιστούμε».

Σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου, απάντησε: «Αυτό είναι αλήθεια, αγαπάμε την Τουρκία. Είχα έναν δάσκαλο που μου μάθαινε τραγούδια από την Ανατολή, από την Τουρκία, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν… και αναρωτιόμουν πώς γίνεται να έχον τόσες ομοιότητες με την ελληνική μουσική. Και τότε ο δάσκαλος μου είπε κάτι που δεν θα το ξεχάσω: ότι η ηλικία αυτών των πολιτισμών είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των συνόρων ανάμεσα στις χώρες αυτές».

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εμφανιστούμε με τον τρόπο μας, τη γλώσσα μας και να μοιραστούμε τον πολιτισμό και τους χορούς μας. Χαιρόμαστε που η Ευρώπη χόρεψε μαζί μας», τόνισε η Μαρίνα Σάττι και εξήγησε:

«Το τραγούδι δεν έχει τουριστική χροιά αλλά το βίντεο κλιπ έχει. Θέλαμε να δείξουμε με χιούμορ τα στερεότυπα που κυριαρχούν γύρω από την εικόνα της Ελλάδας. Για μένα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία που βρίσκομαι εδώ για να αναδείξω και την άλλη μας πλευρά».

Eurovision 2024: Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό!

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κλήρωση, για το μέρος του Μεγάλου Τελικού στο οποίο θα εμφανιστούν οι διαγωνιζόμενη.

Η Μαρίνα Σάττι τράβηξε στον κλήρο το Α’ μισό, οπότε θα τη δούμε να εμφαννίζεται κάπου ανάμεσα στις θέσεις 2-13.

Μαρίνα Σάττι: «Νιώθω αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα» – Σε ποιο μέρος του τελικού θα εμφανιστεί;

ΠΗΓΗ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα