Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Πως θα βρείτε εισιτήρια για τον τελικό του Conference League

Κοινοποίηση

Ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό του Conference League νικώντας και στο δεύτερο ημιτελικό την Άστον Βίλα με 2-0. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις 29 Μαΐου.

Ο Ολυμπιακός είναι στον τελικό του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 4-2 στην Αγγλία, νίκησαν και στο Φάληρο την Άστον Βίλα με 2-0 και προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα γίνει στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena.

Από την UEFA αναφέρουν ότι δεν υπάρχει το οποιοδήποτε θέμα με την έδρα του τελικού του Europa Conference League και αυτός θα γίνει κανονικά στην «OPAP Arena», ακόμα και με παρουσία ελληνικής ομάδας. Στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχουν από την αρχή στο μυαλό τους ότι υπάρχουν πολύ πιο δύσκολα σενάρια, στο κομμάτι της διαχείρισης των σεναρίων του τελικού.

Πριν από μερικές εβδομάδες, με ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του τελικού του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στο γήπεδο της ΑΕΚ, «OPAP Arena» την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 22:00. Όπως διευκρίνισε η ελληνική Ομοσπονδία, διαθέσιμα στους φιλάθλους των δύο ομάδων και το ευρύ κοινό θα είναι 21.000 εισιτήρια από τα συνολικά 27.100 εισιτήρια.

Η Φιορεντίνα και ο Ολυμπιακός που βρίσκονται στον τελικό λοιπόν θα λάβουν από 9.000 εισιτήρια, ενώ τα υπόλοιπα εισιτήρια προσφέρονται προς πώληση στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο μέσω του ακόλουθου συνδέσμου UEFA.com/tickets. Η τιμή των εισιτηρίων ξεκινάει από τα 25 ευρώ και φτάνει μέχρι και τα 125 ευρώ.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

Fans First (για τους φιλάθλους των 2 ομάδων): 25 €
Κατηγορία 3: 45€
Κατηγορία 2: 85€
Κατηγορία 1: 125 €

-Τα εισιτήρια για θεατές ΑΜΕΑ κοστίζουν 25€. Όλα τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή Fans First και συνοδεύονται από ένα δωρεάν εισιτήριο για τον εκάστοτε συνοδό.

ΠΗΓΗ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα