Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τον Άγιο Γεώργιο, Προστάτη του Στρατού Ξηράς [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση

Γράφει ο Θεοφάνης Καραμπιπέρης

Την Παρασκευή το πρωί στις 11:30 γιορτάστηκε ο Άγιος Γεώργιος, προστάτης του Στρατού Ξηράς στο Στρατόπεδο Τριανταφυλλίδη, στο Πετροχώρι Ξάνθης.

Ο Στρατηγός Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος κ. Σταύρος Παπασταθόπουλος οικοδεσπότης της εκδήλωσης, με ιδιαίτερη λαμπρότητα και θέρμη υποδέχτηκε τη θρησκευτική και πολιτική ηγεσία της περιοχής και όλους τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις.

Στη δοξολογία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης κκ. Παντελεήμων με τον στρατιωτικό ιερέα και τον Διάκονο Νεκτάριο. Μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του στρατοπέδου  και την απόδοση τιμών,  αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Γεωργίου Κωστίδη.

Ακολούθησε ξενάγηση στην έκθεση στρατιωτικού υλικού από τις μονάδες της 25ης τεθωρακισμένης ταξιαρχίας με εντυπωσιακή επίδειξη του γεφυροφόρου.

Διακρίναμε εκπρόσωπο του Βουλευτή Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Πολυξένη Μπρίκα, τον Διευθυντή Αστυνομίας Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Ρίζο, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ξάνθης κ. Ιωάννη Αραμπατζή, τους προέδρους της ΕΑΑΣ/ Παράρτημα Ξάνθης – Εφέδρων Αξ/κών – Αποστράτων Αστυνομίας κ.κ. Γιάννη Κουτσαϊμάνη – Γιάννη Σπυριδόπουλο – Θεοφάνη Καραμπιπέρη με τον γραμματέα του Δεληγιαννόπουλο Κωνσταντίνο αντίστοιχα, τους εκπροσώπους του Δήμου Αβδήρων κ. Μαλουσάρη Φίλιππο, του Δημάρχου Ξάνθης κ. Αθανασίου Χατζηαντωνίου, την πρόεδρο του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης, την πρόεδρο του Νοσοκομείου Ξάνθης, αξιωματικούς  και οπλίτες των μονάδων της περιοχής και αρκετούς πολίτες, να δίνουν το παρών, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες (αέρα – ψιλόβροχο).

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με  δεξίωση προς τιμή όλων των παρευρισκομένων.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα