Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Kerkini Lake Run 2024

Κοινοποίηση

Οι εγγραφές για το Kerkini Lake Run 2024, ένας αγώνας μέσα στο Βασίλειο των Βουβαλιών, ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή.

Η εγγραφή γίνεται στο παρακάτω link:

https://event.athletopia.com/kerkini-lake-run-2024

Kerkini Lake Run 2024

Ο Αθλητικός Όμιλος Ηράκλειας με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ηράκλειας, την συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, υποστηρικτές τοπικούς φορείς, συλλόγους, φίλους και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. είναι έτοιμοι όλοι μαζί να πραγματοποιήσουν τους αγώνες με την ονομασία ‘’Kerkini Lake Run 2024’’ την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, το πρωί, στο ‘’Λιμανάκι’’ της Τ.Κ. Λιθοτόπου, του Δήμου Ηράκλειας Σερρών.

Δεν έχει σημασία αν θα είσαι ο πρώτος ή ο τελευταίος. Σημασία έχει να αποφασίσεις να σηκωθείς και να έρθεις να τρέξουμε μαζί αγναντεύοντας την Λίμνη.

Οδηγός μας η εμπειρία που αποκτήσαμε από τις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις (2011, 2013, 2015, 2017, 2023), οι πολύτιμες συμβουλές φίλων δρομέων και διοργανωτών και η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε.

Στόχος μας όλοι εσείς που θα συμμετάσχετε να φύγετε με τις καλύτερες εντυπώσεις όχι μόνο για το φυσικό πλούτο της περιοχής αλλά και για τη διοργάνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα