Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Χαμόγελα στο Φαλακρό Δράμας – «Παγωμένη» Πρωτοχρονιά στην Θράκη

Κοινοποίηση


-Στο 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Δράμα 
Ανάσταση φαίνεται πως θα κάνουν την Πρωτοχρονιά οι ξενοδόχοι της Δράμας που ήδη παρουσιάζουν πληρότητα που ξεπερνά το 90%, με το Φαλακρό να συγκαταλέγεται και φέτος στους χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας. 
Όπως εξηγεί ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας κ. Α. Καλλίας, “έχουμε αρχίσει να αγγίζουμε πληρότητες οι οποίες ξεπερνάνε το 95%, δηλαδή όλα τα ξενοδοχεία της πόλης και της γύρω περιοχής θα είναι γεμάτα για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς”, τονίζοντας πως “εάν χιονίσει, που περιμένουμε χιόνι τις επόμενες ημέρες και μάλιστα αρκετό, θέλουμε να πιστεύουμε ότι το χιονοδρομικό κέντρο θα προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο και το last minute θα δουλέψει πολύ καλά”. 
Μάλιστα σε ικανοποιητικά επίπεδα κυμαίνονται και οι κρατήσεις για το τριήμερο των Φώτων, με την πληρότητα να αγγίζει το 80% για εκείνες τις ημέρες. 
Παγωμένη Πρωτοχρονιά 
Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις αναμένεται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας, η οποία τις τελευταίες ημέρες θύμιζε περισσότερο άνοιξη παρά χειμώνα, ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις τόσο σε ορεινές όσο και σε ημιορεινές περιοχές της Θράκης. 
Στην Ξάνθη, το θερμόμετρο την παραμονή αλλά ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα δείξει κάτω από το μηδέν, ενώ κάτι αντίστοιχο προβλέπεται για την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα