Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ξάνθη: Τα χιλιάδες καπάκια έγιναν αναπηρικό αμαξίδιο και χάρισαν χαμόγελα! (+ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση

Σάρκα και οστά πήρε η πρωτοβουλία εθελοντών πολιτών στην Ξάνθη που αποφάσισαν να συγκεντρώσουν πλαστικά καπάκια ώστε να τα διαθέσουν προς πώληση για να αποκτηθεί ένα αναπηρικό αμαξίδιο, για τις ανάγκες ενός νεαρού κοριτσιού από την περιοχή. 

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε δειλά δειλά στις Γιορτές Παλιάς Πόλης και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μιας και συγκεντρώθηκαν χιλιάδες πλαστικά καπάκια με αποτέλεσμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιτευχθεί ο στόχος και να αποκτηθεί το πρώτο αναπηρικό αμαξίδιο. 




“Στις 29 Φεβρουαρίου 2016, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στηρίζω Σάκης Χατζηιωαννίδης μαζί με την Γραμματέα του Συλλόγου Βικτώρια Τσιγγέλη και Εκπρόσωπο της Δράσης μας Μαρία Ψαλλίδα, παρέδωσανε με μεγάλη χαρά και κατω απο έντονα αισθήματα συγκίνησης το πρώτο μας απόκτημα στο 2ο ειδικό δημοτικό της Ξάνθης, για χάρη ενός παιδιού!” αναφέρουν τα μέλη της “Καπακομάνιας” σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζοντας πως “αξία στο έργο μας δεν εδωσαν οι φωτογραφιες και τα φλας. Αξία δίνουν τα μάτια των παιδιών που όλα με τον τρόπο τους μας ευχαριστούσαν, μας αγκάλιαζαν και μας έδειχναν τα παιχνίδια τους, τις ζωγραφιές τους! Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Σχολείου Δημήτρη Δημητρόπουλο και όλους του συνεργάτες του Σχολείου για τη θερμή υποδοχή τους και την ξενάγηση στους χώρους του σχολείου! Να ξέρετε κ.Διευθυντά οτι κανετε θεάρεστο εργο! Ευχαριστουμε και ολους εσας για την βοηθεια σας! Απο σήμερα μπορειτε ειστε περίφανοι οτι δωσατε ενα χαμογελο σε ενα τουλάχιστον παιδι! Ηδη ξεκινήσαμε για την εκπλήρωση του δευτερου στοχου μας!”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάζεψαν καπάκια για να αγοράσουν αναπηρικό καροτσάκι – Συγκινητική ανταπόκριση στην Ξάνθη

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα