Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έκανε τον πεθαμένο για να ξεφορτωθεί την αγαπημένη του!

Κοινοποίηση

Έκανε τον πεθαμένο προκειμένου να ξεγλιστρήσει από μια σχέση που μάλλον του ήταν βάρος. Από την άλλη, η θλιμμένη σύντροφός του, όταν έφτασε στο νεκροταφείο προκειμένου να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά, ήρθε μπροστά από μια παράξενη έκπληξη – το προσωπικό δεν είχε ιδέα για τον “δικό” της νεκρό!
Ο “νεκρός” ήταν, ή μάλλον είναι, ένας δικηγόρος (το όνομά του δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα) από το Coventry της Βρετανίας η περίεργη υπόθεση του οποίου έγινε θέμα στους γαργαλιστικούς δικηγορίστικους ιστότοπους της χώρας (RollOnFriday.com). 
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο δικηγόρος έβαλε ένα μέλος της οικογένειάς του να ενημερώσει με sms την ανυποψίαστη αγαπημένη του για το θάνατό του. Η αλήθεια ωστόσο, ήρθε στο φως, όταν η συντετριμμένη γυναίκα θέλησε να παραστεί στην κηδεία αλλά στο κοιμητήριο την πληροφόρησαν πως δεν υπήρχε νεκρός με τέτοιο όνομα. Η μητέρα της κοπέλας, μάλιστα φέρεται να επικοινώνησε με την εταιρεία όπου συνεργαζόταν ο παρολίγον γαμπρός της όπου και έμαθε πως όχι μόνο δεν ήταν νεκρός, αλλά εξακολουθούσε και εργαζόταν μαζί τους.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα