Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Γεμίζουν τις βαλίτσες τους με μουσική και ξεκινούν από την Ξάνθη ταξίδι στην Β. Ελλάδα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση


-Το 1o Modern Mental Rebellion Tour είναι γεγονός και έρχεται στην Ξάνθη
-Οι εμπνευστές αυτού του μουσικού ταξιδιού μιλούν στο XanthiNea.gr για το όλο εγχείρημα 
Την απόφαση να γεμίσουν τις μουσικές τους βαλίτσες με ενέργεια, καλή διάθεση και δημιουργικότητα και να ταξιδέψουν μαζί στην Βόρεια Ελλάδα πραγματοποιώντας μια σειρά από live εμφανίσεις πήραν τρία ιδιαίτερα δραστήρια και ταλαντούχα συγκροτήματα από την Ξάνθη, την Αθήνα και την Κρήτη. 
Πρόκειται για τους Underhill West (Ξάνθη), Coretheband (Κρήτη) και Schooldrivers (Αθήνα) που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το 1o Modern Mental Rebellion Tour που ξεκινά στις 4 Μαΐου από την Ξάνθη (όλες οι πληροφορίες για το event ΕΔΩ).






Τι είναι το 1o Modern Mental Rebellion Tour για εσάς και ποια ανάγκη πυροδότησε αυτό το μουσικό ταξίδι; 
Underhill West: Το 1ο MMR tour είναι μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία των συγκροτημάτων Schooldrivers (Αθήνα), Underhill West (Ξάνθη) και Coretheband (Χανιά) να δουλέψουν ομαδικά και να κάνουν πραγματικότητα ένα κοινό τους όνειρο: να γυρίσουμε τέσσερις πόλεις της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας και να μοιραστούμε με τον κόσμο την μουσική μας μέσω πέντε αλλεπάλληλων και ξεχωριστών συναυλιών!.. Είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουμε καινούριους ανθρώπους στους οποίους θα μεταφέρουμε τα μηνύματα των τραγουδιών μας, καθώς και μια διαδικασία από την οποία έχουμε να μάθουμε πάρα πολλά συνεργαζόμενοι με δύο εξαιρετικές μπάντες από άλλα σημεία της Ελλάδος που ο επαγγελματισμός τους τους χαρακτηρίζει. Αυτή ήταν και η ανάγκη που πυροδότησε την πρωτοβουλία αυτή όλων των μερών του πρώτου MMR Tour .
Coretheband: Για μας είναι το πρώτο tour εκτός Κρήτης που κάνουμε. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουμε και να μας γνωρίσει καινούργιος κόσμος και να ακούσουν την μουσική μας. Και σίγουρα να ταξιδέψουμε παρέα με φίλους μας τους Schooldrivers και τους UnderhillWest. Η ανάγκη που πυροδότησε αυτό το μουσικό  ταξίδι είναι η προώθηση της μουσικής μας και να δούμε καινούργια μέρη εκτός απ’ την Κρήτη.
Schooldrivers: Είναι το 1ο μας tour στη βόρεια Ελλάδα και είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι μεγάλα πράγματα είναι εφικτά εύκολα όταν ενώνεις δυνάμεις με άλλες μπάντες που μοιράζεστε την ίδια φιλοσοφία.



Τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος που θα επιλέξει να βρεθεί σε κάποια (ή και σε όλες) τις μουσικές σας στάσεις; 
Schooldrivers: Να περιμένει βραδιές γεμάτες από καλή διάθεση, χιούμορ, παρεΐστικο κλίμα και ένταση. Και οι 3 μπάντες είμαστε εξαιρετικά εξωστρεφείς και βασίζουμε σε μεγάλο μέρος το show μας στο performance. Είναι εγγυημένο ότι ο κόσμος θα γυρίσει σπίτι του με χαμόγελό.
Coretheband: Είμαστε σίγουροι ότι όσοι παρευρεθούν θα περάσουν τέλεια μια πολύ δυνατή συναυλία στις στάσεις μας με ποικίλα είδους μουσικής εφόσον θα τα δώσουμε όλα. Σίγουρα όχι μόνο από εμάς αλλά και τα αλλά δύο συγκροτήματα του tour!
Underhill West: Όσοι επιλέξουν να είναι παρόντες σε μία ή παραπάνω από τις στάσεις του tour μας θα ακούσουν φρέσκιες μελωδίες που προέρχονται από την μέχρι τώρα πορεία της κάθε μιας μπάντας σε μία ποικιλία ηχοχρωμάτων και θα λάβουν μία τεράστια δόση θετικής ενέργειας, αγάπης και διασκέδασης! Να πούμε επίσης πως σε κάθε στάση οι εμφανίσεις μας θα διαφέρουν από το πρόγραμμα, τη σειρά που θα ανεβούμε στην σκηνή και την ενορχήστρωση έως και τα guests που θα εμφανιστούν μαζί μας!..Αυτοί θα είναι οι Sonic Piston στο Silver Dollar της Θεσσαλονίκης στις 7/5, guest μουσικοί που θα ροκάρουν μαζί μας επί σκηνής σε πολλά τραγούδια όλων στο Rock Avenue της Αθήνας στις 8/5. Κάτι με το οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι είναι το special unplugged event επίσης θα έχουμε στο Wonderwall της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 6/5!..




Πόσο δύσκολο είναι για τους νέους που δραστηριοποιούνται μουσικά στην χώρα, τόσο στην επαρχία αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα, να δώσουν σάρκα και οστά σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες;
Coretheband: Είναι κάτι όντως πολύ δύσκολο. Και εμείς βρεθήκαμε μπροστά σε πολλές δυσκολίες. Αλλά αν υπάρχει μεράκι, θέληση και αγάπη για την μουσική όλα είναι δυνατά. Πιο εύκολο γίνεται όταν έχεις και αλλά άτομα μαζί σου και σε βοηθάνε και τους βοηθάς. Όταν είσαι με καλή παρέα μπορείς να κάνεις τα πάντα. Όπως για παράδειγμα εμείς με τα αλλά δυο συγκροτήματα που λόγω καλής συνεργασίας και αδελφότητας φτάσαμε σε αυτή τη πρωτοβουλία.
Underhill West: Δεν είναι δύσκολο, τίποτα δεν είναι δύσκολο αν το θέλει κάποιος πραγματικά! Αν επιλέξει κάποιος νέος μουσικός να δει το ποτήρι μισοάδειο τότε θα βλέπει την στενή οικονομικά κατάσταση που όλοι βιώνουν και θα δυσκολευτεί. Αν επιλέξει όμως να δει την ανάγκη της εκπομπής μηνυμάτων αγάπης στον κόσμο τώρα πιο πολύ από άλλοτε, τότε θα του είναι σαφώς πιο εύκολο να συμμετέχει σε ομάδες που παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες όπως αυτό το Tour!..Αυτό αφορά και τους νέους της επαρχίας αλλά και τους νέους των αστικών κέντρων διότι η επικοινωνία και η διοργάνωση μέσω του ίντερνετ έχει νικήσει τις αποστάσεις. Θυμηθείτε πως είμαστε τρεις μπάντες από όλες τις γωνίες της Ελλάδος σε αυτό το tour!..
Schooldrivers: Δύσκολο είναι. Αδύνατο όχι. Αν ξέρεις που θες να πας και ότι θες όντως να πας το μόνο που πραγματικά σε εμποδίζει είναι η απόφαση να ασχοληθείς με το στόχο σου σοβαρά.



Εάν ανοίξει κανείς την μουσική βαλίτσα που θα περιφέρετε στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα, γι’ αυτό το ταξίδι, ποιο χαρακτηριστικό της έως τώρα πορείας σας θα βρει σίγουρα μέσα;
Underhill West: Η μουσική βαλίτσα των Underhill West θα περιλαμβάνει τη συλλογική δουλειά όλων των μελών της ομάδας μας τα τελευταία 11 χρόνια, μαθήματα που πήραμε από τις επιλογές μας, τραγούδια που λένε τις ιστορίες μας και πολύ πολύ ενθουσιασμό γιατί ένα μεγάλο μας όνειρο γίνεται πραγματικότητα!
Schooldrivers: Είμαστε μια μπάντα που στα 8 περίπου χρόνια που κινούμαστε στη σκηνή έχουμε χαρακτηριστεί ως μια σταθερή συνταγή ενέργειας, performance και good mood σε ό,τι και αν κάνουμε. Από τη στιγμή που αυτό μας έχει συντηρήσει για 8 χρόνια δεν σκοπεύουμε να παρεκκλίνουμε.
Coretheband: Everything is moving rapidly! Όπως λέμε και σε ένα τραγούδι μας. Υπάρχει μεγάλη εξέλιξη στην μουσική μας και έχουμε προσπαθήσει να την κάνουμε χαρούμενη με τα καινούργια μας τραγούδια, λόγω και της εξέλιξης της αδελφότητας μεταξύ των ατόμων της μπάντας. Τώρα πια είμαστε πιο δεμένοι και η συνεργασία μεταξύ μας είναι πολύ καλύτερη και σίγουρα φαίνεται και στα live μας πάνω στην σκηνή.




«Είναι καλύτερο να δεις κάτι μια φορά παρά να ακούς για αυτό χίλιες» λέτε στην πρόσκλησή σας για το Tour. Εσείς τί περιμένετε να δείτε όταν θα είστε πάνω στην σκηνή σε κάθε μια από τις πέντε στάσεις του ΜΜR;
Schooldrivers: Toυς αυριανούς μας φίλους. Τους αυριανούς μας ακροατές αλλά και συναδέλφους που θα συνταξιδέψουμε μαζί στο επόμενο tour.
Coretheband: Περιμένουμε να δουμε ένα καινούργιο κοινό γεμάτο ενέργεια και όρεξη όσο και την δικιά μας. Και θα βάλουμε τα δυνατά μας να χαρούν τα live όσο θα τα χαρούμε και εμείς  που θα παίζουμε στα μέρη τους.
Underhill West: Το τι θα αντικρίσουμε όταν θα είμαστε επάνω στη σκηνή σε κάθε μια πόλη δεν μπορούμε να το προβλέψουμε. Κανείς δε μπορεί. Αλλά αυτή είναι και η ομορφιά του όλου πράγματος. Αυτή είναι η γοητεία του να φτιάχνεις τη βαλίτσα σου, να παίρνεις τον εξοπλισμό σου και να ανεβαίνεις σε σκηνή άλλης πόλης κάθε βράδυ έτοιμος να πάρεις γνώση με κάθε τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας να ταξιδέψουμε στις ιστορίες μας και να προβάλλουμε τα  μηνύματά μας χωρίς κανένα φόβο σε ότι και να αντικρίσουμε.   

Ένα έπρεπε να περιγράψετε με μια λέξη τις άλλες δύο μπάντες που συνταξιδεύουν μαζί σας, ποια θα ήταν αυτή; 
Coretheband: CREW!!!!!
Schooldrivers: Οικογένεια!
Underhill West: Coretheband:Φρεσκάδα! Schooldrivers: Επαγγελματισμός!

Γνώρισε καλύτερα τους εμπνευστές του 1oυ Modern Mental Rebellion Tour, μάθε τα πάντα για την μουσική τους και μείνε σε επαφή μαζί τους ώστε να μαθαίνεις τα νέα τους ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους: 
Underhill West
Official Web Site: www.underhillwest.com
Coretheband
Schooldrivers

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα