Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οικονομικά εισιτήρια για τον Γιάννη Χαρούλη που έρχεται στο Φανάρι

Κοινοποίηση

Σπεύστε να προμηθευτείτε τα πιο οικονομικά εισιτήρια προτού εξαντληθούν, μας παροτρύνει η πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής τουρισμού Κλεοπάτρα Στογιαννίδου 
Ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει για μία συναυλία στο Φανάρι Κομοτηνής, την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Ο αγαπημένος Γιάννης Χαρούλης, που αναγνωρίζεται πια για την αυθεντική και ειλικρινή του στάση απέναντι στη μουσική του και τον κόσμο, υπόσχεται και φέτος να μας ταξιδέψει σε άλλους τόπους και άλλες εποχές, από το χθες μέχρι το σήμερα. 
Μας υποδέχεται με αγαπημένα τραγούδια, μπλεγμένα όπως πάντα με τις βαθιές ρίζες της κρητικής παράδοσης. Χωρίς να παύει να πειραματίζεται κάθε φόρα , πάντα με σεβασμό και διατηρώντας την ουσία της μουσικής και των στίχων, μας καλεί να γίνουμε ένα, αγκαλιάζοντας αυτή τη μουσική εμπειρία και τραγουδώντας παρέα. 
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε. Σπεύστε να προμηθευτείτε τα πιο οικονομικά εισιτήρια (των 10€) προτού εξαντληθούν, μας παροτρύνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο FB η πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής τουρισμού Κλεοπάτρα Στογιαννίδου. 
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: 
ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο , ΔΚΚΕΠΑΚ, 
ΞΑΝΘΗ : Δισκοπωλείο «Ιταλός» 
SEVEN SPOTS, PUPLIC, VIVA.GR 
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα