Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

FitnessDiary.gr – Ο απόλυτος οδηγός γυμναστικής, ευεξίας και ομορφιάς από την Ξάνθη

Κοινοποίηση

Το FitnessDiary.gr, ο απόλυτος οδηγός γυμναστικής, ευεξίας και ομορφιάς, πρόκειται να κάνει και επίσημα την εμφάνισή του σε λίγες ημέρες. 
Πρόκειται για έναν διαδικτυακό ιστότοπο, με την υπογραφή της καταξιωμένης γυμνάστριας από την Ξάνθη, Κατερίνας Βαρελά, ο οποίος θα παρουσιάζει χρήσιμες συμβουλές και νέα σχετικά με την άθληση, την καλή διατροφή, την ευεξία και την ομορφιά. 
Οι αναγνώστες του site θα μπορούν να βρουν εύκολα και πρακτικά tips ορθής άθλησης, συμβουλές διατροφής αλλά και μυστικά ομορφιάς και ευεξίας. Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα διαδραστικής και άμεσης επικοινωνίας μέσω των social media, όπου οι αναγνώστες θα μπορούν να βρίσκουν άμεσα απαντήσεις στα ερωτήματά τους. 
Κάντε LIKE στην σελίδα FitnessDiary.gr στο Facebook για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ΕΔΩ
Λίγα λόγια για την Κατερίνα Βαρελά 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξάνθη. Στα 18 μπήκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Επιστημονικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ). Όλα αυτά τα χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό σε επίπεδο πρωταθλητισμού.
Προσωπικές πληροφορίες – αθλητισμός:
1989 – 1996:
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ με τον σύλλογο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.
1996 – 2010:
ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΣΤΙΒΟΣ με τον σύλλογο ΟΦΚΑ ΞΑΝΘΗΣ (1996 – 2004) και αργότερα με τον ΤΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (2004 – 2010).
2010 – ως σήμερα:
Γενικού είδους εκγύμνασης και FITNESS – CROSSFIT – PERSONAL TRAINING – TRX – YOGA – PILATES.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα