Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

25η Μαρτίου στον Λευκό Οίκο – Τραμπ: “Αγαπώ τους Έλληνες”

Κοινοποίηση



– Βίντεο από την αποθέωση Τραμπ για την Ελλάδα 

– Ο Λευκός Οίκος έγινε… γαλανόλευκος για να γιορτάσει την 25η Μαρτίου
– “Αγαπάω τους Έλληνες” είπε ο Τραμπ 
– Το “παρών” έδωσε και ο Πάνος Καμμένος
– Δεν έλειψαν… τα μπουζούκια και οι χοροί
Την τιμητική της είχε η Ελλάδα στον Λευκό Οίκο καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ γιόρτασε μαζί με Έλληνες της Αμερικής την 25η Μαρτίου. “Αγαπάω τους Έλληνες” είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κατά την έναρξη της ομιλίας του, με τους καλεσμένους του να τον καταχειροκροτούν.
Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Τραμπ (στο 03:30 λέει ότι αγαπαέι τους Έλληνες)


Ο Αμερικανός πρόεδρος εξήρε τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου τον Ελληνοαμερικανό Ράινς Πρίμπους, επισημαίνοντας ότι είναι ένας από τους «σπουδαιότερους Έλληνες» στην χώρα του, ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά και άλλων μελών του προσωπικού που είναι ελληνικής καταγωγής.
«Η επέτειος της ελληνικής ανεξαρτησίας εορτάζει την αναγέννηση της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας για τους Έλληνες» σημείωσε ο Τραμπ.
«Τιμούμε την ελληνική ιστορία και εορτάζουμε τις συνεισφορές των πολιτών σας στη σπουδαία χώρα μας» τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Στη δεξίωση ήταν παρών και ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, ο οποίος πήρε τον λόγο μετά το Ντόναλντ Τραμπ, επιβεβαιώνοντας τις μακροχρόνιες σχέσεις μεταξύ Ελλάδας- ΗΠΑ.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ο πρόεδρος της Aegean Δημήτρης Μελισσανίδης. Πρόσκληση έχουν πάρει τόσο ο Πάνος Καμμένος όσο και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.
Τους Έλληνες προσκεκλημένους υποδέχτηκαν, ο ίδιος Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους. Μάλιστα, ο Τραμπ ήταν ιδιαίτερα φιλικός με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν με τον Υπουργό Εθνικής Άυνας, Πάνο Καμμένο.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα