Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πέθανε ο Αστυνομικός Διευθυντής, Άγγελος- Δαρείος Λυκιαρδόπουλος

Κοινοποίηση


Ήταν ο αξιωματικός που συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομά του με τα ΜΑΤ
Την τελευταία του πνοή άφησε ο Αστυνομικός Διευθυντής, Άγγελος- Δαρείος Λυκιαρδόπουλος μετά από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ξημερώματα Τετάρτης και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Εκεί έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ο Λυκιαρδόπουλος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Ο θάνατος του αξιωματικού της ΕΛΑΣ, που θεωρούνταν ως ένας από τους πιο μάχιμους και σκληρούς που υπηρέτησαν στα ΜΑΤ (είναι ενδεικτικό πως πάντα η διμοιρία στην οποία ήταν επικεφαλής βρισκόταν στην πρώτη γραμμή των συγκρούσεων στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο), έγινε γνωστός από ένα μήνυμα που έβαλε στο facebook ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ και προσωπικός του φίλος Χρήστος Συνδρεβέλης.
Το όνομα του Λυκιαρδόπουλου έχει συνδεθεί με τα ΜΑΤ ενώ για πρώτη φορά έγινε γνωστός όταν παρέστη το 1998 ως μάρτυρας υπεράσπισης μελών της Χρυσής Αυγής για την επίθεση στον φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή – γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιπαραθέσεις και σχόλια για το υπόλοιπο της καριέρας του, ενώ είχε τιμωρηθεί και με δυο στερήσεις βαθμού κατά τη διάρκεια της θητείας του.
Ο Δαρείος Λυκιαρδόπουλος ήταν παντρεμένος και είχε ένα κοριτσάκι 5 ετών, ενώ η κηδεία του θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής  στο κοιμητήριο του Βύρωνα.
newsbeast.gr
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα