Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ξάνθη: Ο επιχειρηματίας εκτέλεσε τον κουμπάρο του και μετά αυτοκτόνησε

Κοινοποίηση

Πίσω από τη διπλή τραγωδία, κρύβονται σοβαρές οικονομικές διαφορές που, πιθανότατα, είχαν τη ρίζα τους σε «χοντρό» διαδικτυακό τζόγο – Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση.

Στις οικονομικές δοσοληψίες που είχαν μεταξύ τους ο 54χρονος ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας και ο φίλος και κουμπάρος του επιχειρηματίας Αγκόπ Μπαλατλιάν αναζητά η αστυνομία το κίνητρο που όπλισε το χέρι του επιχειρηματία, ο οποίος αφού σκότωσε τον ασφαλιστή, αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε την Τρίτη στο γραφείο του ο Κώστας Δαλακούρας, στο κέντρο της Ξάνθης, είναι το όπλο με το οποίο αυτοκτόνησε μερικές ώρες αργότερα ο επιχειρηματίας Αγκόπ Μπαλατλιάν.

Η εξέταση αυτή για το 22άρι όπλο, επιβεβαίωσε τα υπόλοιπα ευρήματα και την κατεύθυνση των ερευνών της Αστυνομίας της Ξάνθης καθώς μαρτυρίες και οπτικό υλικό τοποθετούσαν τον αυτόχειρα επιχειρηματία στο σημείο του γραφείου του Δαλακούρα, την ώρα του φόνου, το πρωί της Τρίτης.

Οι δύο άνδρες εκτός από φιλική σχέση είχαν και οικονομικές δοσοληψίες με τον Μπαλατλιάν να δανείζεται μεγάλα ποσά από τον Δαλακούρα. Ωστόσο τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο για το τί άκριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες πριν ο επιχειρηματίας σκοτώσει τον ασφαλιστή.

Η κηδεία του Κώστα Δαλακούρα έγινε την Πέμπτη ενώ η κηδεία του Αγκόπ Μπαλατλιάν το μεσημέρι της Παρασκευής, κλείνοντας μια υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.
protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα