Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προγνωστικά Champions League : Θετικά στοιχεία η Γιουνάιτεντ

Κοινοποίηση

Η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται σήμερα και αύριο. Από το πρόγραμμα δεν λείπουν τα μεγάλα παιχνίδια, όπως για παράδειγμα αυτό στο “Ολντ Τράφορντ”, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την πρωτοπόρο του Ιταλικού πρωταθλήματος, Γιουβέντους. Τεστ και για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, κόντρα στη σπουδαία Μπάγερν Μονάχου. Πάμε να δούμε τις σημερινές μας επιλογές:
1384. Άγιαξ-Μπενφίκα: Από 5άρες σε 4άρες “πετάει” ο Άγιαξ στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, με τον “Αίαντα” να επικεντρώνεται πλέον στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπως με τα μέχρι ώρας αποτελέσματά του έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Κομβικό ματς είναι το σημερινό απέναντι στην Μπενφίκα στο Άμστερνταμ.
Οι Πορτογάλοι είναι πρώτοι στο πρωτάθλημά τους, έχουν ένα σοβαρό και ποιοτικό σύνολο, όμως τα τρομερά “μωρά” του Άγιαξ είναι το φαβορί μέσα στο “σπίτι” τους και θα τους ποντάρουμε στο να φτάσουν τους 7 πόντους στον όμιλο. Άσος με 2.10 από την Interwetten.

1388. Μάντσεστερ Γιουν.-Γιουβέντους: Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Δυο πρώην πρωταθλήτριες Ευρώπης συγκρούονται στο “Θέατρο των ονείρων”, με φόντο την πρώτη θέση στον όμιλο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στο γήπεδο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και αναμένεται να έχει θερμή υποδοχή από το κοινό της Γιουνάιτεντ. 
Οι Άγγλοι έδειξαν πολλά στοιχεία αγωνιστικής ανάκαμψης εντός συνόρων, παρότι έχασαν το διπλό στις καθυστερήσεις στο Λονδίνο κόντρα στην Τσέλσι.
Από την άλλη, η Γιούβε είχε την πρώτη απώλεια στην Ιταλία και σίγουρα δε θα την “χαλάσει” μια πιθανή ισοπαλία στο Μάντσεστερ. Παίζουμε τα χρήματά μας στους γηπεδούχους και τη μη ήττα τους στο 1.60 του Stoiximan.
Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος κλικ εδώ bet-on-arme.com
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα