Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ξάνθη ψήφισε – ξανά – Μεϊμαράκη! Ομαλά και χωρίς παρατράγουδα οι εκλογές

Κοινοποίηση

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν για ακόμη μια φορά ο νικητής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στην Νέα Δημοκρατία, στην Ξάνθη μιας και κατάφερε να τερματίσει πρώτος αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος κατάφερε να συγκεντρώσει κάτι παραπάνω από 1.500 ψήφους, ενώ ο κ. Μητσοτάκης έμεινε περίπου στους 1.200 ψήφους. 
Ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ ξεκίνησε ομαλά το πρωί της Κυριακής, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Στις κάλπες προσήλθαν μέλη του κόμματος τα οποία είχαν ψηφίσει και στον πρώτο γύρο των εκλογών, με τον αριθμό των ψηφοφόρων της ΝΔ που έδωσαν το παρών στην διαδικασία να είναι αισθητά μειωμένος στον Νομό, συγκριτικά με τον πρώτο γύρο των εκλογών. 
Άξιο αναφοράς το γεγονός πως τα μέλη του κόμματος δεν κατέβαλαν αυτή την φορά κάποιο χρηματικό αντίτιμο, σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε τερματίσει πρώτος στον Νομό και στον πρώτο γύρο των εκλογών, καθώς συγκέντρωσε τις περισσότερους ψήφους από τους συνολικά τέσσερις υποψηφίους για την θέση του Προέδρου.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 
1.Μεϊμαράκης 1.542 ποσοστό 56%
2.Μητσοτάκης 1.210 ποσοστό 44%
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΜΑΧΗΤΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα