Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπλόκο στην Γέφυρα του Νέστου από αγρότες και κτηνοτρόφους της Ξάνθης (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση

Στην Γέφυρα του Νέστου έστησαν το μπλόκο τους αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ξάνθης που ακινητοποίησαν τα οχήματά τους, όπως άλλωστε είχαν προαναγγείλει. Πρόκειται για δεκάδες τρακτέρ και παραγωγούς της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δίνουν το παρών στις κινητοποιήσεις. 
Οι κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στην Ξάνθη, ενώ είχαν ήδη προαναγγελθεί εδώ και αρκετές ημέρες. Οι αγρότες όπως επισημαίνουν δεν πρόκειται να κάνουν πίσω εάν δεν αποσυρθούν τα μέτρα που αφορούν το ασφαλιστικό και την φορολογία των αγροτών και για αυτό αποφάσισαν να στήσουν μπλόκα με τα τρακτέρ τους. 
Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό οι διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων θα είναι παροδικές, ενώ στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής. 
“Καλούμε σήμερα στις 12.00 όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους αλλά και όλους τους παραγωγικούς φορείς του Νομού Ξάνθης να βρίσκονται στην Γέφυρα του Νέστου. Σήμερα ξεκινά ο αποκλεισμός της Θράκης από την υπόλοιπη χώρα” αναφέρει ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων Ξάνθης κ. Αθανάσιος Λουκμακιάς. 






Δείτε εδώ την στιγμή που αγρότες αποχωρούν από τα Άβδηρα με προορισμό τον Νέστο: 

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα