"Ήρωας" ο 18χρόνος Έλληνας από την Θράκη που σκοτώθηκε στο Μόναχο - Έσωσε την αδελφή του


Πυροβολήθηκε δύο φορές από το δράστη, αφού είχε προλάβει να σώσει την αδελφή του, σπρώχνοντάς τη μακριά – «Ψυχικά ασθενής» ο δράστης, είχε νοσηλευτεί παλαιότερα, αποκάλυψε η Αστυνομία – Από 14 έως 20 ετών τα περισσότερα θύματά του, όλα μόνιμοι κάτοικοι Μονάχου – Είχε 300 σφαίρες μέσα στο σακίδιό του.

Ένας 18χρονος Έλληνας από τη Θράκη, o Χουσείν Νταϊτσίκ, και συγκεκριμένα από το χωριό Άρατος της Ροδόπης, βρίσκεται ανάμεσα στους νεκρούς του μακελειού στο Μόναχο. Μάλιστα, τα διεθνή μέσα τον χαρακτηρίζουν «ήρωα», αφού σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, πρόλαβε να σπρώξει μακριά την αδελφή του και να τη σώσει από τα πυρά του δράστη, πριν τα δεχθεί ο ίδιος και σωριασθεί νεκρός.Το χρονικό
Η είδηση που νωρίτερα είχε φτάσει ως ανεπιβεβαίωτη πληροφορία, πλέον επιβεβαιώνεται και επισήμως από το υπουργείο Εξωτερικών, χωρίς ωστόσο ακόμη να διευκρινίζεται επισήμως αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Μόναχο δήλωσε πως πρόκειται για άνδρα, αλλά τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μάλιστα, είναι ηλικίας 18 ετών.

Η Βαυαρική αστυνομία δεν δίνει προς το παρόν το παραμικρό στοιχείο για την ταυτότητα του θύματος.

Όπως όμως αποκαλύπτει ο πρόεδρος της ελληνικής κοινότητας στο Μόναχο Σπύρος Ξενάκης, πρόκειται για νεαρό άνδρα ο οποίος έμενε μαζί με την οικογένεια του στη Γερμανία. «Μόλις πληροφορηθήκαμε οτι ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται κι ένας Έλληνας πολίτης αμέσως προσπαθήσαμε να μάθουμε της ταυτότητα του. Μίλησα με την Βαυαρική αστυνομία η οποία μου είπε ότι πρόκειται για άνδρα, ωστόσο μου ανέφεραν πως δεν μπορούν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες» ανέφερε στο protothema.gr  και προσθέτει: «Μιλώντας με άλλους Έλληνες οι οποίοι προσπαθούν να μάθουν τα στοιχεία του θύματος, μου είπαν  ότι πρόκειται για Έλληνα ο οποίος έμενε μόνιμα στη Γερμανία, ενώ η καταγωγή του όπως τους πληροφόρησαν είναι από την περιοχή της Θράκης, μεταξύ των νόμων Ξάνθης και Ροδόπης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο Έλληνας από την Θράκη που σκοτώθηκε στο μακελειό στο Μόναχο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπαθε καρδιακή προσβολή ο πατέρας του 18χρονου από την Θράκη που σκοτώθηκε στο Μόναχο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από τον Αρατο της Ροδόπης ο 18χρονος Έλληνας που σκοτώθηκε στο μακελειό στο Μόναχο

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال