Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

“Άνοιξε” κατάστημα στην Δράμα και άρπαξε… 70 ευρώ – Χειροπέδες σε 31χρονο με ιστορία

Κοινοποίηση


Εξιχνιάστηκαν 3 διαρρήξεις καταστήματος και οχημάτων στην πόλη της Δράμας
Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς
Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) διαρρήξεις καταστήματος και οχημάτων, που διαπράχθηκαν την 21/22-10-2016, στην πόλη της Δράμας.
Συνελήφθη το Σάββατο (22-10-2016) το πρωί, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.
Ειδικότερα, την 21/22-10-2016, ο δράστης διέρρηξε κατάστημα στην πόλη της Δράμας, προκαλώντας φθορές και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο 31χρονος διέρρηξε επίσης δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, κατά τη διάπραξη των οποίων αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό, κλειδιά οικίας και διάφορα έγγραφα.
Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 68,70 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο του.
Σημειώνεται ότι ο 31χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα