Πάνος Αργιανίδης: «Υπάρχει ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα σε "Διάσημους" και "Μαχητές"» - ΒΙΝΤΕΟ


Νέες αποκαλύψεις από τον Πάνο Αργιανίδη για το Survivor και την μυστική επικοινωνία ανάμεσα στους Διάσημους και τους Μαχητές. 

«Οι διάσημοι είχαν εντρυφήσει, είχαν κάνει στρατηγικό πλάνο απόκτησης των προϊόντων. Εμείς ήμασταν στο αρχικό στάδιο γιατί δεν το επιτρέπαμε πολύ. Αυτό φαίνεται και από τα κιλά που έχουμε χάσει. 

Το 99% του εαυτού μας ήθελε να το κάνουμε. Υπάρχουν κανόνες στο παιχνίδι που μπορείς να τους αναιρέσεις ή να τους ξεπεράσεις. Είχαμε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το οποίο μπορούσαμε να έχουμε κάποιο ελεύθερο χρόνο για κάποια πράγματα γιατί όλο το κομμάτι αυτό, υπάρχει κάμερα σε καταγράφει δεν μπορείς. 

Και από την άλλη έχεις και έναν χώρο τον οποίο δεν μπορείς να ξεπεράσεις. Υπάρχει μια νοητή γραμμή στην οποία υπάρχει ασφάλεια. 

Στην δική μας παραλία το βράδυ δεν έφευγε κανείς και δεν πήγαινε πουθενά. 

Τα χωριά βρίσκονται 8 χμ μακριά από τα νησιά των Μαχητών και των Διασήμων. 

Αντάλλαγμα ήταν αντικείμενα που είχαν εκεί. Ρούχα, παπούτσια ή αντικείμενα που είχαν κερδίσει ως έπαθλα. 

Μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάποιες στιγμές και να καταλάβουμε τι γίνεται. Δεν ήμασταν εντελώς απόμακροι και δεν βλέπαμε ο ένας τον άλλο. Υπάρχει μια ανταλλαγή πληροφοριών για το τι γίνεται» είπε στην εκπομπή Rodeo. 

Υπάρχει κάποια μικρή επικοινωνία. Όχι στην διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά στο αγώνισμα. Έχεις το χρόνο σε δευτερόλεπτα να ανταλλάξεις δυο κουβέντες.

Survivor Αποκαλύψεις Αργιανίδη για επικοινωνια αναμεσα σε μαχητές και διάσημους

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال