Άνδρας τράκαρε δύο φορές την ίδια μέρα


Τη γλίτωσε με σπασμένο χέρι και εκδορές

Ένα σπάνιο περιστατικό καταγράφηκε χθες στον νομό Λασιθίου, με έναν 63χρονο άνδρα να τρακάρει δύο φορές μέσα στη διάρκεια της ίδιας μέρας, στους δρόμους του Λασιθίου.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Ανατολή» στην ηλεκτρονική έκδοσή της, ο άνδρας βγήκε σώος και σχεδόν αβλαβής από την περιπέτεια του.

Το πρώτο τρακάρισμα σημειώθηκε το πρωί στο επαρχιακό δίκτυο της Σητείας. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σητείας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει το χέρι του και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, για προληπτικούς λόγους και για να διαπιστωθεί αν φέρει σοβαρότερα τραύματα, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου του έγιναν εξετάσεις και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και εξετάστηκε από νευροχειρουργό για τυχόν κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

Τελικά η διάγνωση όλων συνέτεινε ότι πέρα από το σπάσιμο στο χέρι και τα ελαφρά τραύματα και εκδορές στα πόδια δεν υπήρχε κάτι ανησυχητικό.

Ο 63χρόνος επέστρεφε στο σπίτι του από το Βενιζέλειο και τράκαρε εκ νέου στο δρόμο προς τον Άγιο Νικόλαο, με αποτέλεσμα να διακομιστεί εκ νέου στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Ευτυχώς διαπιστώθηκε πως δεν έφερε κάποιο νέο τραυματισμό.
newsbeast.gr
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال