Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Άρπαξαν μισό τόνο χαλκού από αποθήκες στη Δράμα

Κοινοποίηση



Δράστες δύο 42χρονοι Έλληνες που συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ

Ήξεραν πού να χτυπήσουν οι «κυνηγοί» χαλκού που εισέβαλαν σε μια αποθήκη επιχείρησης στην Προσοτσάνη Δράμας και «σήκωσαν» ποσότητες χαλκού βάρους περίπου 500 κιλών! Αλλά και την επόμενη μέρα, διέρρηξαν και την αποθήκη ενός σπιτιού στο Φωτολίβος και άρπαξαν δύο αλυσοπρίονα.

Οι δυο κλοπές είχαν γίνει τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης και Πέμπτης, αλλά εξιχνιάστηκαν άμεσα, ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Δράμας και του τμήματος Προσοτάνης που ταυτοποίησαν τους δύο 42χρονους Έλληνες ως δράστες και τους συνέλαβαν, τον ένα το βράδυ της Πέμπτης και τον άλλον το πρωί της Παρασκευής σε διαφορετικές περιοχές της Δράμας.

Στο σπίτι του ενός, ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και κατασχέθηκαν 650 ευρώ, ενώ στο εσωτερικό του αυτοκίνητου που χρησιμοποίησαν για τις κλοπές και επίσης κατασχέθηκε, βρέθηκαν πέντε διαρρηκτικά εργαλεία και δύο ζευγάρια γάντια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.

ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα