Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Axondasbet.com: Τα παιδιά του Παναθηναϊκού είναι διπλά νικητές!

Κοινοποίηση


Πριν να περάσουμε στο κυρίως θέμα δείτε το video στο youtube Άρχοντας εδώ!

Η φετινή πορεία με τα «παιδιά» του Παναθηναϊκού

Η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετική, καθώς η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει πετύχει απίστευτα πράγματα και σε κάθε αγωνιστική δείχνει ότι μπορεί να πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Ωστόσο η νίκη των παικτών του τριφυλλιού δεν είναι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά κι εκτός αυτού.
Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι δε ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Τα διοικητικά προβλήματα ήταν πολλά, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε τραβήξει την πρίζα και ουσιαστικά δεν έτρεχε την ομάδα, με αποτέλεσμα να πάει σ’ ένα μοντέλο με νέους παίκτες από τις ακαδημίες και χωρίς πολλές μεταγραφές. Ουσιαστικά οι πράσινοι έχουν κάνει μια ποιοτική μεταγραφή (Μακέντα) και οι υπόλοιποι παίκτες είναι νεαροί.
Ωστόσο το κλίμα στις τάξεις των οπαδών μόνο θετικό δεν ήταν. Ο Παναθηναϊκός για μη εξόφληση ορισμένων οφελών του είχε φάει τιμωρία και θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς. Μάλιστα η απόφαση να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ και να αλλάξει έδρα, ήταν τελειωτική για τους φιλάθλους της ομάδας. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι ο Παναθηναϊκός θα πάλευε για την παραμονή του.
Η χρονιά ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό και οι απαντήσεις που έδωσε η αρμάδα του Γιώργου Δώνη στον αγωνιστικό χώρο ήταν άκρως πειστικές. Ο Παναθηναϊκός χωρίς πίεση, χωρίς άγχος και με αποφασιστικότητα, κατέβηκε, έχοντας το -6 στις πλάτες του και στόχος του ήταν να πηγαίνει βήμα-βήμα, κοιτάζοντας κάθε ματς ξεχωριστά.
Ο Δώνης φάνηκε ότι μπορεί να δουλέψει με τους συγκεκριμένους παίκτες και έφτιαξε ένα ξεχωριστό σύνολο. Όλα τα παιχνίδια ζωντανά στο Παναθηναϊκός Live Streaming
Ο Παναθηναϊκός παίζει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα είναι ώριμος, υπομονετικός και δεν αναπτύσσεται ανορθόδοξα. Οι επιθέσεις των πράσινων είναι δομημένες με καλή κυκλοφορία από την άμυνα προς την επίθεση και χωρίς ανούσια γεμίσματα. Μάλιστα απ’ τα παιδιά που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής είναι οι Γιάννης Μπουζούκης, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Φεντερίκο Μακέντα αλλά ιδιαίτερα καλοί είναι και οι Χατζηθεοδωρίδης και Εμμανουηλίδης που έρχονται κυρίως από τον πάγκο.
Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ξεκίνησε με -6 βαθμούς και σε 7 αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 13 βαθμούς. Έχουν δηλαδή 6 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ αν βάλουμε και το ματς του κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό, τότε οι πράσινοι σε 8 ματς, μετρούν 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Ουσιαστικά μιλάμε για μια απίθανη εκκίνηση.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμα να μην έχει παίξει κάποιο ντέρμπι, ωστόσο οι βλέψεις στην αρχή της χρονιάς δεν ήταν τόσο ψηλές. Οι πράσινοι στόχευαν στην παραμονή τους και ξαφνικά πλέον μιλάμε ακόμα και για πεντάδα. Αλλά και στο μπάσκετ ο Παναθηναικός..καλά κρατεί.
Η ομάδα του Δώνη έχει δοκιμαστεί ακόμα και όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ. Έχει βγάλει αντίδραση και δεν έχει χάσει, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Πλέον τα στοιχήματα είναι δύο. Αρχικά αν η ομάδα μπορέσει να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και κατά δεύτερον αν μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική στα ντέρμπι που έρχονται. Αρχής γενομένης από το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πέρα όμως από την παρουσία του τριφυλλιού στα ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο. Τα παιδιά του συλλόγου είναι διπλά νικητές, καθώς πέρα από το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουν, έχουν καταφέρει να κερδίσουν το σεβασμό όλων όσων αγαπούν την ομάδα αλλά και γενικότερα το ίδιο το ποδόσφαιρο.
Όπως αναφέραμε παραπάνω, ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην αρχή της σεζόν ήταν μουδιασμένος, απογοητευμένος και αποστασιοποιημένος. Δεν έβρισκε νόημα να ακολουθήσει και να στηρίξει την ομάδα.
Όμως μετά από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της αρμάδας του Δώνη, πλέον οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στηρίζουν την ομάδα και την ακολουθούν σε κάθε της βήμα.
Παράλληλα και οι απλοί φίλαθλοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο, χαίρονται να βλέπουν αυτά τα παιδιά που εκτός από αγάπη για τον Παναθηναϊκό, διαθέτουν και άφθονο ταλέντο, με αποτέλεσμα να είναι το μέλλον της εθνικής Ελλάδος.
Από την ομάδα του Άρχοντα >> arxondasbet.com
ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News ΤΑ ΝΕΑ του xanthinea.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σχετικά αρθρα