Η νεράιδα Τυπογραφία, τα χρωμοξωτικά και οι μαγικές σελίδες


Ένα διαδραστικό παραμύθι…

Ζωγραφίζω τη νεράιδα Τυπογραφία και την παρακολουθώ να ζωντανεύει και να μιλά με τη δική μου φωνή μέσα από τη χρήση της επαυξημένης πραγματικότητας! Το κινητό ή το τάμπλετ μου γίνεται ένα παράθυρο στο σύμπαν του βιβλίου!

Η νεράιδα Τυπογραφία ζει μέσα σου!

Μπορεί να μην το γνώριζες μέχρι σήμερα, μα αυτή είναι η αλήθεια. Δίνει χρώμα στις σκέψεις σου, στις λέξεις που ξεστομίζεις, στα συναισθήματά σου, στις πράξεις σου. Είναι το χρώμα που εσύ επιλέγεις την κάθε στιγμή της ζωής σου! Σε βοηθά παρέα με τα χρωμοξωτικά να τραβήξεις τη δική σου μοναδική πορεία μέσα στη ζωή και να στείλεις στο σύμπαν το δικό σου μοναδικό μήνυμα! Κι αν ο δαίμονας της τυπογραφίας έρθει και στα διαλύσει όλα, μην πτοείσαι, το μαγικό της ραβδί θα τον εξαφανίσει. Τότε θα ξεκινήσεις με μεγαλύτερη επιμονή την επόμενη προσπάθειά σου, μαθαίνοντας μέσα από τα λάθη σου! Και θα ‘ρθει μια μέρα λαμπερή που θα δώσεις το δικό σου «τυπωθήτω» στο δικό σου βιβλίο της ζωής!
Ένα παραμύθι βασισμένο στη μαγευτική τέχνη της τυπογραφίας με βαθύ αλληγορικό νόημα…

Το συλλεκτικό παραμύθι κυκλοφορεί χωρίς ράχη. Η παράλειψη της ράχης είναι εσκεμμένη προκειμένου να έρθει ο αναγνώστης σε πρώτη επαφή με το σώμα του βιβλίου στην πρωταρχική του μορφή.

Ηλικία από 7 έως 107

Αγορά του βιβλίου εδώ

Συγγραφέας: Κάλλια Δεττοράκη
Διαστάσεις : 22,5 x 22,5 cm
Σελίδες : 48
ISBN : 978-618-82945-2-3
Τιμή: 12€ (μαλακό εξώφυλλο) & 18€ (συλλεκτική έκδοση με πανόδετο εξώφυλλο σε έγχρωμη εκτύπωση)
Εικονογράφηση: Άννα Χιλετζάκη
Ηχογράφηση: Δημήτρης Βασμαρής
Εφαρμογή AR: Γιάννης Καστρινάκης
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال